Huis > H > Hoe Apparaten Synchroniseren?

Hoe apparaten synchroniseren?

Je hebt een Google-account nodig om synchronisatie in te schakelen.

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Instellingen. Synchronisatie aanzetten.
  3. Kies het account dat je wilt gebruiken.
  4. Als je synchronisatie wilt aanzetten, tik je op Ja, is goed.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel apparaten kunnen er op Bluetooth?

In totaal kunnen 127 apparaten een verbinding binnen het piconet onderhouden, met maximaal acht actieve verschillende apparaten.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik mijn fitbit updaten?

Open de Fitbit-app en houd je opgeladen Fitbit-apparaat in de buurt. de afbeelding van je apparaat. Tik op de roze knop Bijwerken. Deze optie wordt alleen weergegeven als er een update beschikbaar is. Hoe zet ik mijn FitBit in het Nederlands? Hoe wijzig ik mijn taal op Fitbit?

  1. Log in op je fitbit.com-dashboard en scrol naar de onderkant van de pagina.
  2. Klik rechtsonder naast je huidige land op Wijzigen om een ander land te kiezen. Je fitbit.com-dashboard wordt automatisch bijgewerkt naar de hoofdtaal voor het land dat je selecteert.

Vervolgens, hoe reset je fitbit luxe?

Als u uw Fitbit Luxe moet resetten, leest u hier hoe:
1. Open op je tracker de app Instellingen.
2. Scroll naar beneden en tik op Apparaat resetten.
3. Tik op Doorgaan.
4. Voer het wachtwoord van uw Fitbit-account in en tik op Doorgaan.
5. Tik op Reset.
Uw Fitbit Luxe zal opnieuw opstarten en teruggezet worden naar de fabrieksinstellingen. Waar kan ik mijn Fitbit laten repareren? Er zijn een paar manieren om uw Fitbit te laten repareren. De eerste optie is om contact op te nemen met de klantenservice van Fitbit en zij kunnen u mogelijk helpen bij het oplossen van het probleem en/of een vervangend apparaat leveren. Als uw Fitbit nog onder garantie valt, kunt u ook gebruikmaken van het garantiebeleid van Fitbit en uw apparaat ter reparatie opsturen. Ten slotte zijn er een aantal bedrijven van derden die Fitbit-reparatiediensten aanbieden.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik mijn account machtigen om te synchroniseren?

Start en dan instellingen zijn waar je naar moet zoeken.

Kun je met een Apple Watch slapen?

Met de Slaap-app op de Apple Watch kun je slaapschema's instellen om je slaapdoelen te behalen. Draag je horloge als je naar bed gaat, zodat je Apple Watch je slaap kan bijhouden. Open als je wakker wordt de Slaap-app om te zien hoelang je hebt geslapen en om de slaaptrends over de afgelopen 14 dagen te bekijken. Is een Fitbit account gratis? Basis (gratis) leden krijgen toegang tot 1 gepersonaliseerd programma en een selectie van extra audio- en videoworkshops. Je moet een Fitbit Coach Premium-abonnement hebben om meer programma's, onbeperkte trainingen en extra functies te ontgrendelen.

Wat is het verschil tussen de Apple Watch SE en 6?

Voor de duidelijkheid, de Apple Watch SE is vrijwel gelijk aan de series 6, echter bevat deze geen: zuurstofsaturatiesensor en ECG-functionaliteit. Ook het Always-on-display, snelladen, U1-chip en ondersteuning voor 5Ghz wifi ontbreken. De processor is minder krachtig, maar voldoende voor een snelle ervaring. Vervolgens, hoe duur is fitbit premium? Nu, hoe duur is Fitbit Premium? Fitbit Premium kost 10 dollar per maand of 80 dollar per jaar.

Wat is de laatste Apple watch?

De laatste versie van de Apple Watch is de Series 4. Deze was uitgebracht in september 2018.

Door Furiya Dapas

Vergelijkbare artikelen

Welke apps op Fitbit versa 2? :: Hoe nieuwe Fitbit koppelen aan bestaand account?
Handige links