Huis > K > Kan Ik Douchen Met Fitbit Versa 3?

Kan ik douchen met Fitbit versa 3?

Kan ik mijn Fitbit-apparaat dragen onder de douche, in de hottub of in de sauna? Hoewel je met onze waterbestendige apparaten kunt douchen, raden we je dit af.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je met oortjes douchen?

Het antwoord is het beste. Er is een standaard uitleg voor de draadloze oordopjes. Voor het douchen. Je kunt de oordopjes gebruiken in een regenbui.

Bovendien, kun je zwemmen met fitbit versa?

De Fitbit Versa is niet alleen waterdicht, maar ook in staat om tijdens het zwemmen je activiteit te meten! Je vult simpelweg de lengte van het zwembad in (25m of 50m) en hij telt het aantal baantjes dat je zwemt en houdt de tijd bij. Je kunt hem tijdens het zwemmen heel gemakkelijk pauzeren en weer doorstarten. Welke Fitbit voor zwemmen? De Fitbit Charge 4 is waterdicht tot 50 meter. Je kunt met deze activity tracker gerust zwemmen, waterpoloën of douchen.

Kan Fitbit in het water?

Ja, Fitbit-apparaten zijn waterbestendig tot 50 meter. U kunt uw apparaat in de douche, het zwembad en de regen dragen. Dit in overweging nemend, kan fitbit luxe tegen water? Ja, de Fitbit Luxury kan tegen water. Het is gemaakt met een waterbestendig materiaal dat bestand is tegen spatten en regen.

Gerelateerde artikelen

Kun je met AirPods Pro douchen?

Watersporten zoals zwemmen of douchen zijn niet opgenomen in het ontwerp van de AirPods Pro en 3e generatie.

Daarvan, kan de fitbit sense tegen water?

Fitbit waterdichte activity trackers en smartwatches. De beste activity tracker voor zwemmen is de Fitbit Charge 4 en Charge 5. de Inspire 2 en de Ace 3 voor kinderen en de nieuwe Fitbit Luxe. De beste smartwatches waarmee je kunt zwemmen zijn de Fitbit Versa 3, Fitbit Sense smartwatch. Dit in overweging nemend, is de fitbit versa waterdicht? Het beste dames sporthorloge namelijk de Fitbit Versa 3 uitgerust met een goede GPS en natuurlijk is hij waterbestendig zodat je tot 50 meter diep kunt gaan. Dit is natuurlijk meer dan genoeg bij het zwemmen.

Hoe meet Fitbit zwemmen?

Tik in de Fitbit-app op het tabblad Vandaag en tik vervolgens op je profielfoto. Tik onder Instellingen op Geavanceerde instellingen> Zweminstellingen. Voer de lengte van het zwembad en de meeteenheid in (meter of yards). Kan de Apple Watch tegen water? Yes, the Apple Watch can withstand water. It is water resistant up to 50 meters and has a built-in water lock feature to keep water out of the speaker.

En nog een vraag, kan een fitbit charge 2 tegen water?

Yes, the Fitbit Charge 2 is water resistant.

Door Dane

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste fitness tracker? :: Kun je zwemmen met Fitbit Versa?
Handige links