Huis > K > Kan Je Met De Iphone 12 Douchen?

Kan je met de iPhone 12 douchen?

De iPhone 12- en iPhone 13-modellen hebben een IP68-classificatie. Daarmee zijn ze stofvrij en dompeldicht en houden ze het 30 minuten vol tot een diepte van 6 meter. Ook de iPhone 7 en nieuwer kunnen goed tegen water.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen de apple watch 3 en 5?

Apple Watch Series 5: always-on en 30% groter

Daarnaast is het scherm van Apple Watch Series 5 verder uitgebreid naar de zijkanten, waardoor het 30 procent groter is dan het scherm van Apple Watch Series 3. Nog meer ruimte dus om al jouw berichtjes en gezondheidsgegevens af te lezen!
Wat moet je doen als er water in je microfoon zit? Een veelgehoorde tip is dat je je toestel in een bak met rijst moet leggen. De rijst zou effectief zijn om al het vocht uit je toestel te trekken.

Daarvan, hoe krijg ik whatsapp op mijn apple watch?

Om WhatsApp op je Apple Watch te krijgen, moet je de app downloaden in de App Store. Zodra de app is gedownload, kun je deze starten door op het pictogram te tikken. Men kan zich ook afvragen: hoe lang gaat een apple watch mee in jaren? Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren, waaronder hoe vaak het horloge wordt gebruikt en hoe goed het wordt onderhouden. Over het algemeen zou een Apple Watch bij goed gebruik en onderhoud enkele jaren mee moeten gaan. Als het horloge echter vaak wordt gebruikt of slecht wordt verzorgd, kan het maar een jaar of twee meegaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe lang wordt Apple Watch ondersteund?

Dit betekent dat de eerste tien Apple Watch 3 jaar en 4 maanden werd ondersteund (tot watchOS 4.32). De Apple Watch Series 1 en Series 2 werden echter ondersteund tot watchOS 6.3, wat betekent dat ze tot 4 jaar en 8 maanden werden ondersteund. Dit in overweging nemend, hoeveel jaar gaat een smartwatch mee?

SmartwatchPrijsJaar
Huawei GT 2€2002020
Huawei Watch 3€3002020
Fitbit Versa 3€2302020
Samsung Galaxy Watch 3€3202020

Kan Apple Watch 3 niet updaten?

Als de update niet wordt gestart, opent u de Watch-app op uw iPhone, tikt u op 'Algemeen' > 'Gebruik' > 'Software-update' en verwijdert u het updatebestand. Nadat u het bestand hebt verwijderd, downloadt en installeert u watchOS opnieuw. Waarom duurt het updaten van Apple Watch zo lang? Er zijn een aantal redenen waarom het bijwerken van de Apple Watch lang kan duren. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een nieuwere versie van het besturingssysteem beschikbaar is en dat de Watch dit moet downloaden en installeren. Het kan ook zijn dat de Watch geconfigureerd is om automatisch te updaten, maar dat de batterij niet voldoende opgeladen is om het proces te voltooien. In sommige gevallen kan het helpen om de Watch opnieuw op te starten of de batterij volledig op te laden voordat je het bijwerkproces start.

Mensen vragen ook: welke apple watch wordt nog ondersteund?

De meest recente versie van het besturingssysteem voor de Apple Watch is watchOS 7. Dit is beschikbaar voor de Apple Watch Series 3, 4 en 5.

Door Raffo

Vergelijkbare artikelen

Kun je zwemmen met een Apple Watch? :: Hoe lang wordt Apple Watch ondersteund?
Handige links