Huis > H > Hoe Maak Je Je Eigen Flashcards?

Hoe maak je je eigen flashcards?

Aan de ene kant van de kaart schrijf je een vraag of een begrip. Op de andere kant van de kaart zet je het antwoord op die vraag of de uitleg over dat begrip. Flashcards zijn niet alleen handig bij het leren van woordjes of begrippen, maar ook bij moeilijkere onderwerpen. Eigenlijk kun je er van alles mee leren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je flitskaartjes?

Met Adobe Express maak je online flitskaarten en pas je ze op allerlei manieren aan. Daarna kun je ze online delen of afdrukken. Je maakt met Adobe Express in een mum van tijd je eigen flitskaarten, zelfs als je nog nooit iets hebt ontworpen. Dienovereenkomstig, hoe groot is een flashcard? A6 flashcards (10,5 x 15 cm)

Hoe werk je met flashcards?

Je kunt op verschillende manieren met flashcards werken. Eén manier is om je eigen flashcards te maken met behulp van indexkaarten of een online flashcard-programma zoals Quizlet. U kunt ook vooraf gemaakte flashcards kopen.
Om flashcards te gebruiken, moet je eerst beslissen welke informatie je op de flashcards wilt zetten. Als u bijvoorbeeld studeert voor een toets, kunt u de vraag op de ene kant van de kaart zetten en het antwoord op de andere kant. Als u woorden probeert te leren, kunt u het woord op de ene kant zetten en de definitie op de andere.
Zodra je hebt besloten welke informatie je wilt opnemen, moet je die opschrijven of uittypen op de kaarten. Als u indexkaarten gebruikt, kunt u op beide zijden of slechts op één zijde schrijven. Als u een online flashcard-programma gebruikt, kunt u de informatie overtypen en vervolgens de kaarten afdrukken.
Zodra je de kaarten hebt gemaakt, moet je ze bestuderen. U kunt dit doen door elke kaart te bekijken en de informatie hardop te zeggen. Als u woorden probeert te leren, kunt u het woord hardop zeggen en daarna de definitie. Als u materiaal voor een toets wilt leren, kunt u de vraag lezen en dan proberen deze te beantwoorden zonder naar het antwoord te kijken. Zodra u elke kaart hebt bekeken, kunt u de kaarten in volgorde leggen, zodat u begint met het gemakkelijkste materiaal en naar het moeilijkere materiaal toewerkt. Mensen vragen ook: waar koop je flash cards? Er zijn veel plaatsen om flitskaarten te kopen. Sommige mensen kopen ze liever in fysieke winkels, terwijl anderen ze liever online kopen.
Enkele populaire winkels die flitskaarten verkopen zijn Target, Walmart en Amazon.com. Online kunnen mensen ook veel websites vinden die flitskaarten verkopen, zoals Quizlet en StudyStack.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe Anki gebruiken?

Anki is een vrij computerprogramma om flitskaarten te leren door middel van gespreide herhaling. Een gebruiker kan flitskaarten invoeren en zichzelf daarmee overhoren. Hierbij houdt het programma rekening met de mate waarin de gebruiker iets kent en hoelang het geleden is dat het gevraagd is. Daarvan, waarom flashcards gebruiken? De experts zijn het erover eens dat regelmatig gebruik van flashcards een positieve bijdrage levert aan het memoriseren van de lesstof. Het proces waarbij de kaartjes zelf samengesteld en beschreven worden, gevolgd door het regelmatig zelf overhoren, zorgt ervoor dat studenten lesstof 3 tot 6 keer beter onthouden.

Daarvan, wat betekent flashcards?

Een flashkaart, geheugenkaart of flitskaart (Engels: flashcard) is een kaartje met op de ene zijde een vraag of aanwijzing en op de andere zijde het antwoord. Flashkaarten worden gebruikt als leermiddel. Bijvoorbeeld bij het leren van woorden, concepten, geschiedkundige datums, of formules. Hoe maak je woordkaarten? Om woordkaarten te maken, heb je een computer nodig met een word-processing programma, zoals Microsoft Word. Begin met het openen van een nieuw document. Voeg een lege pagina toe en sleep de pagina naar de grootte van een kaart. Voeg een tweede pagina toe en herhaal deze stap.
Voeg een derde pagina toe en sleep deze naar de onderkant van de eerste pagina. Plak de pagina's aan elkaar door op de knop 'Pagina's samenvoegen' te klikken in het tabblad 'Start' onder 'Aanpassen'.
Voeg nu de tekst toe die je op de kaart wilt hebben. Je kunt de tekstkaders verplaatsen door ze aan te klikken en te slepen. Als je klaar bent, klik je op de knop 'Opslaan als' in het tabblad 'Bestand' en sla het document op als een PDF-bestand.

Wat is een index card?

Een indexkaart is een kaartje met daarop de index van een boek of ander document. De index geeft de pagina's aan waar bepaalde trefwoorden voorkomen. Met behulp van de index kun je snel de pagina's vinden waar je naar op zoek bent.

Door Cesar

Vergelijkbare artikelen

Wat is een flatbed scanner? :: Waarom is Adobe Flash Player geblokkeerd?
Handige links