Huis > H > Hoe Haal Ik Foto's Uit De Samsung Cloud?

Hoe haal ik foto's uit de Samsung Cloud?

Volg gewoon de onderstaande stappen.

  1. Open Samsung-cloud.
  2. Selecteer het menu met drie stippen rechtsboven.
  3. Tik op Mijn gegevens downloaden.
  4. Tik op Volgende.
  5. Selecteer Verplaatsen naar OneDrive.
  6. Tik op Bevestigen.
  7. Al uw afbeeldingen, videos en bestanden worden automatisch naar OneDrive verplaatst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat dit betreft, hoe kom ik van samsung cloud af?

Instellingen >> Cloud en Accounts >> Samsung Cloud. Tik op de gemaakte back-up(s) en kies voor "back-up verwijderen". Tik vervolgens rechtsboven op de drie puntjes en zet daar het synchroniseren uit. Wat dit betreft, waar staat de map whatsapp? De map is WhatsApp->Media->WhatsApp images resp. Whatsapp Video. Met bestanden/bestandsbeheer op de smartphone kun je dat zien.

Kan geen foto's versturen via WhatsApp Samsung?

Er zijn enkele mogelijke redenen waarom je geen foto's kunt verzenden via WhatsApp op je Samsung-telefoon. Zorg er eerst voor dat je de nieuwste versie van WhatsApp hebt geïnstalleerd. Als je niet zeker bent, kun je in de Google Play Store controleren of er updates zijn. Als je nog steeds problemen hebt, probeer je je telefoon opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer je het cachegeheugen en de gegevens voor WhatsApp te wissen. Je kunt dit doen door naar Instellingen > Apps > WhatsApp te gaan en te tikken op Cache wissen en Gegevens wissen. Als je nog steeds problemen ondervindt, kun je proberen WhatsApp te verwijderen en opnieuw te installeren. Dit in overweging nemend, waar staan verwijderde foto's samsung? Wanneer u een foto op Samsung verwijdert, wordt deze verplaatst naar de map Prullenbak. Van daaruit kunt u kiezen om de foto definitief te verwijderen of te herstellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je 1 pagina uit een PDF-bestand?

Het commando Verwijderen kan worden gebruikt om pagina's te verwijderen.

Hoe krijg ik mijn WhatsApp foto's op mijn computer?

Om je WhatsApp media over te zetten, selecteer je de categorie van je bestand. Bijvoorbeeld, om WhatsApp foto's over te zetten, klik op “Foto's” > “Albums” > “WhatsApp Afbeeldingen”, selecteer de bestanden die je wilt overbrengen, en klik dan op “Export” om WhatsApp foto's naar je PC te downloaden. Waar zijn de foto's? Open photos.google.com op je computer. Log in op je Google-account. Klik rechtsboven op de profielfoto. Check of je bent ingelogd op het account waarmee je een back-up van de foto's hebt gemaakt.

Waar vind ik mijn foto's op Google?

Je kunt ze openen op elk apparaat of via photos.google.com. Je foto's zijn beveiligd, beschermd en privé. Alle foto's en video's waarvan je vóór een back-up in hoge kwaliteit maakt, tellen niet mee voor de gratis opslagruimte van je Google-account. Hoe zet je foto's van Google foto's naar galerij? Als je foto's wilt overzetten van Google Foto's naar de Galerie, volg dan deze stappen:
1. Open de Google Foto's app op je telefoon of tablet.
2. Selecteer de foto's die je wilt overzetten.
3. Tap op de menuknop in de rechterbovenhoek van het scherm.
4. Tap op 'Exporteren naar' en selecteer 'Galerie'.

Waar staat de Prullenbak van galerij?

De prullenbak van de galerie is in de hoek naast de deur.

Door Puritan

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een afbeelding kopiëren en plakken? :: Waarom komen mijn WhatsApp fotos niet in mijn galerij?
Handige links