Huis > W > Waarom Komen Mijn Whatsapp Fotos Niet In Mijn Galerij?

Waarom komen mijn WhatsApp fotos niet in mijn galerij?

Foto's in galerij opslaan

Open WhatsApp op je telefoon. Tik nu op de meer opties drie-puntjes rechts bovenaan > Instellingen > Chats. Tik nu op Media-instellingen. Op het pop-up-venster kies Nee > OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, waarom slaat mijn telefoon geen fotos meer op?

1 Oplossing

Haal de SD kaart er eens helemaal uit en restart het toestel. Ga vervolgens naar instellingen/ apps / camera / opslag / gegevens wissen. Dan is de camera gereset en probeer het dan nog eens.
Daarvan, is samsung cloud hetzelfde als galerij? Samsung stopt met Clouddiensten Galerij medio 2021: Wat betekent dit precies? Geen paniek. De galerij op je Samsung telefoon blijft gewoon bestaan en je foto's in de galerij verdwijnen ook niet zomaar. Samsung stopt enkel met de clouddienst voor foto's en bestanden.

Trouwens, waar worden whatsapp foto's opgeslagen android?

WhatsApp-foto's worden opgeslagen op de SD-kaart in je Android-toestel. De standaardlocatie voor foto's is /storage/emulated/0/WhatsApp/Media/WhatsApp Images. Dus, waarom worden whatsapp foto's niet opgeslagen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je WhatsApp-foto's niet worden opgeslagen:
1. Controleer de instellingen van je telefoon om te zien of je een instelling voor het opslaan van foto's hebt ingeschakeld. Op een iPhone kun je bijvoorbeeld naar Instellingen > Camera > Instellingen bewaren gaan. Als dit is uitgeschakeld, worden uw foto's niet opgeslagen.
2. Een andere mogelijkheid is dat je onvoldoende opslagruimte op je telefoon hebt. Als uw telefoon vol is, is er geen ruimte om nieuwe foto's op te slaan. Probeer enkele foto's of bestanden die je niet meer nodig hebt te verwijderen om wat ruimte vrij te maken.
3. WhatsApp kan ook een instelling hebben die voorkomt dat foto's worden opgeslagen. Om dit te controleren, open je WhatsApp en ga je naar Instellingen. Ga vervolgens naar Chats > Zichtbaarheid van media. Als de optie "Media in galerij weergeven" is uitgeschakeld, kan dit de reden zijn dat je foto's niet worden opgeslagen.
4. Tot slot is het mogelijk dat er een bug in de WhatsApp-software zit waardoor foto's niet worden opgeslagen. In dat geval is de beste oplossing een update naar de nieuwste versie van WhatsApp.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Bovendien, waar staan foto's op samsung telefoon?

Misschien staan ze in je apparaatmappen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onderaan op Bibliotheek. Check je apparaatmappen bij Foto's op apparaat. Hoe krijg ik mijn foto's weer terug? Foto's en video's terugzetten

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek Prullenbak .
  3. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.
  4. Tik onderaan op Herstellen. De foto of video wordt teruggezet: In de Galerij-app van je telefoon.

Dus, waar zijn mijn foto's gebleven iphone?

De map 'Recent verwijderd' controleren

Als u per ongeluk een foto of video hebt verwijderd, wordt deze verplaatst naar de map 'Recent verwijderd'. Ga naar 'Foto's' > 'Albums' en tik in het gedeelte 'Diensten' op 'Recent verwijderd'. Als u de ontbrekende foto of video ziet, kunt u deze terugzetten in het album 'Recent'.
Waar vind je oude foto's? Oude foto's kun je op verschillende plekken vinden. Je kunt bijvoorbeeld een zoekmachine gebruiken om naar oude foto's te zoeken. Je kunt ook een website bezoeken die een verzameling van oude foto's heeft.

Hoe weet je of je Samsung Cloud gebruikt?

Als je Samsung Cloud gebruikt, zie je een icoon met een wolk in de app 'Galerie' en in de app 'Instellingen'.

Door Locke Eccleston

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal ik foto's uit de Samsung Cloud? :: Kan geen verbinding maken met Samsung tv?
Handige links