Huis > H > Hoe Kan Je Meerdere Foto's Verwijderen Op Facebook?

Hoe kan je meerdere foto's verwijderen op Facebook?

Klik een foto album aan. Je komt dan terecht in het overzicht met alle foto's in het desbetreffende album. Klik rechts op het tandwieltje en kies de optie 'Album verwijderen'. Nadat je dat gedaan hebt vraagt Facebook of je dit zeker weet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Wat dit betreft, waarom kan ik sommige foto's niet verwijderen van facebook?

Sommige albums (zoals: mobiele uploads en profielfoto's) kunnen niet worden verwijderd, maar je kunt wel foto's verwijderen uit die albums. Als je een album verwijdert, worden ook de foto's in het album verwijderd. Als een album eenmaal is verwijderd, kan het niet worden hersteld. Dienovereenkomstig, hoe kan ik foto's verwijderen? Foto's en video's verwijderen

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik op een foto of video die je wilt verplaatsen naar de prullenbak en houd deze vast. Je kunt meerdere items selecteren.
  4. Tik bovenaan op Verwijderen .

Dus, hoe kun je je tijdlijn verwijderen?

Er is momenteel geen manier om uw tijdlijn op Facebook te verwijderen. U kunt echter wel bepalen wat er op uw tijdlijn verschijnt door berichten te verbergen of te verwijderen, en u kunt ook bepalen wie berichten op uw tijdlijn kan zien door de privacy-instellingen voor elk bericht te wijzigen. Wat dit betreft, hoe kan ik oude berichten verwijderen? De makkelijkste manier om oude berichten te verwijderen is door een plugin zoals WP-Sweep te gebruiken. Met deze plugin kun je alle berichten, pagina's en commentaren verwijderen die ouder zijn dan een bepaalde leeftijd.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, hoe kan je al je berichten verwijderen op facebook?

Scrol op je eigen profiel naar het gebied waar je normaal berichten plaatst. Klik hier op de knop 'Berichten beheren'. Hier vind je een overzicht van alle geplaatste berichten. Selecteer hier één of meerdere berichten die je wil verwijderen, archiveren of waarvan je de tag wil verwijderen. Trouwens, hoe verwijder je al je fotos in 1 keer? Foto's definitief verwijderen

  1. Open Foto's en tik op het tabblad 'Albums'.
  2. Tik op het album 'Recent verwijderd' en tik op 'Selecteer'.
  3. Tik op de foto's of video's die u wilt verwijderen of tik op 'Verwijder alles'.
  4. Tik opnieuw op 'Verwijder' om te bevestigen.

Hoe haal ik foto's van mijn Samsung?

Sluit eerst uw telefoon aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgebracht.

  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een verbonden apparaat en volg de instructies.
Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder ik alle foto's van mijn iphone? Om alle foto's van je iPhone te verwijderen, ga je naar de Foto's-app en tik je bovenaan op het tabblad Albums. Vervolgens scroll je naar beneden tot je de optie Alle foto's verwijderen ziet. Als je deze optie aantikt, worden alle foto's van je iPhone verwijderd.

Hoe kan ik mijn tijdlijn verbergen op Facebook?

Om je tijdlijn op Facebook te verbergen, ga je naar je privacyinstellingen en selecteer je 'Alleen ik'. Dit betekent dat alleen jij je eigen tijdlijn kan zien. Als je vrienden je tijdlijn willen bekijken, moeten ze je eerst toevoegen als vriend.

Door Gainer

Vergelijkbare artikelen

Wat is verbergen op tijdlijn? :: Hoe kan ik mijn foto's verwijderen?
Handige links