Huis > W > Wat Is Verbergen Op Tijdlijn?

Wat is verbergen op tijdlijn?

Facebookbericht verbergen

Blader naar het bericht dat u wilt verbergen. Boven het bericht staat de naam van degene die het bericht heeft geplaatst. Klik rechts van de naam op de drie puntjes. Klik op Bericht verbergen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wie kan zien wat er op mijn tijdlijn staat?

Mensen in het publiek kunnen de post zien als u hem plaatst. Als u iemand tagt in een bericht, kunnen hun vrienden het bericht mogelijk zien. Uw mogelijkheden om berichten te delen zijn beperkt als u uw profiel hebt vergrendeld.

Wat dit betreft, hoe kan ik alle berichten in een keer verwijderen?

alle berichtenverwijderenberichtenAlle

Berichten verwijderen

  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open het bericht.
  3. Tik op Verwijderen .
Mensen vragen ook: hoe haal ik verwijderde sms berichten terug? Het terughalen van een verwijderde sms van een Android is mogelijk met de Android Recovery Stick. Dit is een USB stick met forensische software die het totale geheugen van een Android scant en de verwijderde sms berichten, oproepen en notities weer leesbaar maakt.

Waarom kan ik berichten niet voor iedereen verwijderen?

De reden waarom je niet voor iedereen berichten kunt verwijderen, is omdat een bericht dat eenmaal is gemaakt, wordt opgeslagen op de server en niet kan worden verwijderd. De enige manier om een bericht te verwijderen is de hele thread te verwijderen. Kan je een sms bericht verwijderen? Ja, u kunt een tekstbericht verwijderen. Om dat te doen, moet u het tekstbericht openen, het bericht ingedrukt houden en dan de verwijderoptie selecteren.

Gerelateerde artikelen

Kan je een insta post voor iemand verbergen?

De mogelijkheid om een deel van hun foto's te verbergen voor andere gebruikers is gegeven doorInstagram. De functie wordt archieven genoemd. Dat meldt het sociale netwerk op zijn website. De archiefoptie is te vinden in zowel de iOS- als Android-apps.

Waarom kan ik een bericht op Facebook niet verwijderen?

Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Scrol omlaag naar het bericht en tik in de rechtsbovenhoek op . Kies Verbergen op profiel of Bericht verwijderen. Bericht verwijderen: hiermee wordt het bericht helemaal van Facebook verwijderd. Trouwens, kan ik aae bestanden verwijderen? U kunt ze veilig verwijderen. Als u de bestanden later opnieuw op een Mac, iPhone of iPad wilt openen, kunt u de AAE-bestanden met uw originele foto's in dezelfde map bewaren en de Foto's-app zou ze moeten kunnen lezen.

Hoe kan ik meerdere foto's tegelijk selecteren?

Met de sneltoets CNTRL+A selecteer je alle foto's. Hou vervolgens de SHIFT toets ingedrukt en selecteer met de muis de foto's die je niet wilt selecteren. Je kan het ook omgekeerd door: hou de SHIFT toets ingedrukt en selecteer de foto's die je wilt toevoegen aan een map of fotoalbum. Trouwens, hoe verwijder je foto's uit de cloud? Foto's verwijderen uit de cloud
U kunt foto's verwijderen uit de cloud door ze te verwijderen uit uw cloudopslagaccount. Dit kan door in te loggen op uw account en de foto's te selecteren die u wilt verwijderen. Sommige cloudopslagdiensten bieden ook een optie om foto's te verwijderen die u niet wilt opslaan.

Waar zijn mijn foto's opgeslagen Samsung?

Op Samsung-apparaten worden foto's opgeslagen in de map DCIM op de externe SD-kaart.

Door Debera

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn foto's weer terug? :: Hoe kan je meerdere foto's verwijderen op Facebook?
Handige links