Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Mms Versturen?

Waarom kan ik geen mms versturen?

Zorg ervoor dat uw provider sms-, mms- of rcs-berichten ondersteunt. Controleer uw abonnement of beltegoed om te zien of dit genoeg is om berichten te verzenden/ontvangen. Controleer of u ontvangst heeft. Controleer of u de vliegtuigmodus heeft ingeschakeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen kan geen foto's versturen via imessage?

Hiervoor kunnen een aantal oorzaken zijn:

  1. De persoon aan wie u het bericht hebt gestuurd, heeft geen Apple apparaat.
  2. iMessage is uitgeschakeld op uw apparaat of dat van de ontvanger.
  3. iMessage is tijdelijk niet beschikbaar op uw apparaat of dat van de ontvanger.
Kan geen foto's versturen via mail? Foto's mailen vanaf een Android mobiel
  1. Open Google Foto's.
  2. Open de map met de foto's die je wil mailen.
  3. Tik op de puntjes.
  4. Kies Selecteren en tik op de foto's die je wil mailen.
  5. Tik op het icoon delen.
  6. Er opent een lijst met contacten.
  7. Tik zonodig op Voeg een bericht en typ een mail.
  8. Tik op Verzenden.

Hoe verwijs je naar een bijlage in mail?

Er zijn twee manieren om in mail naar een bijlage te verwijzen. De eerste manier is om de knop "Bijvoegen" te gebruiken in het venster voor het samenstellen van de e-mail. Er verschijnt dan een venster waarin u het bestand kunt selecteren dat u wilt bijvoegen. De tweede manier is om het menu-item "Invoegen" te gebruiken en vervolgens "Bijlage" te selecteren. Ook dan verschijnt een venster waarin u het bestand kunt selecteren dat u wilt bijvoegen. Bovendien, hoe verstuur ik een bijlage met mijn iphone? Er zijn een paar verschillende manieren om een bijlage te versturen met je iPhone. Eén manier is om de Mail app te gebruiken. Open hiervoor de Mail app en maak een nieuwe e-mail aan. Tik vervolgens op het paperclip-pictogram in de rechterbovenhoek van de e-mail. Dit opent een menu met opties voor het bijvoegen van een bestand. Je kunt kiezen voor een nieuwe foto of video, of een bestand selecteren uit je fotobibliotheek, iCloud Drive of Bestanden-app.
Een andere manier om een bijlage te versturen is via de Berichten-app. Open hiervoor de Berichten-app en maak een nieuw bericht aan. Tik vervolgens op het camerapictogram linksonder in het bericht. Dit opent een menu met opties voor het bijvoegen van een foto of video. U kunt een nieuwe foto of video maken, of een foto of video uit uw fotobibliotheek selecteren.
U kunt ook het deelblad gebruiken om foto's en video's te delen. Open hiervoor de app Foto's en selecteer de foto of video die u wilt delen. Tik vervolgens op het pictogram Delen in de rechterbovenhoek van het scherm. Hierdoor wordt het deelblad geopend. Tik op het pictogram Berichten om de foto of video in een bericht te delen. Dit opent een nieuw bericht met de foto of video al bijgevoegd.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Men kan zich ook afvragen: hoe kun je een map versturen per mail?

U kunt bestanden en mappen verzenden door ze als bijlage bij een e-mailbericht te voegen. Wanneer u een map bijvoegt, wordt de inhoud van de map gecomprimeerd in één ZIP-bestand. Ga naar het tabblad Bericht van het bericht en klik op Bestand bijvoegen. Daarvan, hoe stuur je een foto via bluetooth? Delen via Bluetooth

  1. Ga op de telefoon of tablet waarop je het bestand wilt ontvangen naar Apps > Instellingen (> Verbindingen) > Bluetooth.
  2. Pak het andere toestel, open het bestand dat je wilt delen via de Galerij of via 'Mijn bestanden' (zie hierboven).

En nog een vraag, hoe kan je mms berichten inschakelen?

MMSberichten

Om mms berichten te kunnen sturen moet je eerst deze in je iPhone instellen:

  1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op Mobiel netwerk.
  3. Kies nu Opties mobiele data.
  4. Tik op Mobieledatanetwerk.
Hoe kan ik foto's van mijn smartphone op mijn computer zetten? Er zijn een aantal manieren waarop je foto's van je smartphone naar je computer kunt overzetten. Als je een Android-toestel hebt, kun je bijvoorbeeld je telefoon aansluiten op je computer met een USB-kabel en de foto's dan overzetten van je telefoon naar je computer. Als je een iPhone hebt, kun je de foto's ook overzetten naar je computer door ze te synchroniseren met iTunes.

Hoe zet je uit dat WhatsApp fotos opslaat?

Om de optie uit te schakelen dat WhatsApp automatisch foto's opslaat, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de WhatsApp-instellingen door op het tandwielpictogram te tikken dat bovenaan rechts in het scherm staat.
2. Tik vervolgens op 'Chats' en selecteer 'Back-up'.
3. Vink vervolgens 'Foto's' uit en tik op 'Bevestigen'.

Door Luanne

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen bijlagen toevoegen in Gmail? :: Hoe kan ik een foto als bijlage versturen?
Handige links