Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Bijlagen Toevoegen In Gmail?

Waarom kan ik geen bijlagen toevoegen in Gmail?

Bijlagen zijn misschien niet beschikbaar

Je netwerkbeheerder of internetprovider heeft 'mail-attachment.googleusercontent.com' misschien geblokkeerd. Dit is het domein dat Google gebruikt om bijlagen te hosten. Neem voor meer hulp contact op met je internetprovider.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik geen foto's versturen met mijn iPhone?

Data instellingen

Kies nu Data- en opslaggebruik. Tik nu op Foto's en kies wanneer WhatsApp deze mag versturen/downloaden, met name Wifi, Wifi en mobiel netwerk of Nooit. Het versturen en ontvangen van Audio, Video en Documenten kun jij ook op dezelfde manier regelen.
Kan geen foto's versturen via email? Foto's mailen vanaf een Android mobiel

  1. Open Google Foto's.
  2. Open de map met de foto's die je wil mailen.
  3. Tik op de puntjes.
  4. Kies Selecteren en tik op de foto's die je wil mailen.
  5. Tik op het icoon delen.
  6. Er opent een lijst met contacten.
  7. Tik zonodig op Voeg een bericht en typ een mail.
  8. Tik op Verzenden.

Wat dit betreft, hoe krijg ik een foto in een cirkel?

Er zijn een paar manieren om een afbeelding in een cirkel te krijgen. Eén manier is om met een beeldbewerkingsprogramma als Photoshop of GIMP een cirkelvormig uitknipmasker te maken. Een andere manier is om CSS3's border-radius eigenschap te gebruiken om een cirkelvormige afbeelding te maken. Hoe verwijs je naar een bijlage in mail? Om in een e-mail naar een bijlage te verwijzen, moet u de juiste e-mailopmaak gebruiken. Deze opmaak omvat het gebruik van specifieke tags die de e-mailclient vertellen waar hij de bijlage moet zoeken. De tags moeten in de juiste volgorde in de e-mail worden geplaatst, zodat de bijlage kan worden gevonden.
De eerste tag is de tag "attachment". Deze tag vertelt de e-mailclient dat er een bijlage aanwezig is. De tweede tag is de tag "bestandsnaam". Deze tag vertelt de e-mailclient waar de bijlage kan worden gevonden. De derde tag is de tag "content-type". Deze tag vertelt de e-mailclient om welk type bijlage het gaat.
De vierde en laatste tag is de tag "encoding". Deze code vertelt de e-mailclient hoe de bijlage moet worden gedecodeerd. Al deze tags moeten in de juiste volgorde in de e-mail staan om de bijlage te kunnen vinden.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat dit betreft, hoe verstuur ik een bijlage met mijn iphone?

Een foto, video of document bij een e-mail voegen

  1. Tik in de e-mail op de plek waar je de bijlage wilt invoegen. Tik vervolgens op. in de opmaakbalk boven het toetsenbord.
  2. Voer een van de volgende stappen uit: Een document bijvoegen: Tik op. boven het toetsenbord en zoek het document in Bestanden.
Mensen vragen ook: hoe kun je een map versturen per mail? U kunt bestanden en mappen verzenden door ze als bijlage bij een e-mailbericht te voegen. Wanneer u een map bijvoegt, wordt de inhoud van de map gecomprimeerd in één ZIP-bestand. Ga naar het tabblad Bericht van het bericht en klik op Bestand bijvoegen.

Hoe kan ik foto's delen met anderen?

Delen met andere mensen in een gesprek:

  1. Open de Google Foto's-app. op je mobiele apparaat.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Selecteer een foto, album of video.
  4. Tik op Delen .
  5. Selecteer onder 'Verzenden in Google Foto's' de mensen met wie je wilt delen.
  6. Tik op Verzenden om te delen.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik veel foto's tegelijk versturen? Om veel foto's tegelijk te versturen, kunt u een zip-bestand maken met alle foto's erin. U kunt dit zip-bestand dan per e-mail versturen.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik foto's van mijn smartphone op mijn computer zetten?

Om foto's van je smartphone naar je computer te verplaatsen, zijn er verschillende opties. Je kunt ze bijvoorbeeld via een USB-kabel overzetten, of je kunt ze synchroniseren met een cloudopslagdienst.

Door Horsey Digman

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste app om foto's te bewerken? :: Waarom kan ik geen mms versturen?
Handige links