Huis > H > Hoe Maak Je Van Een Foto Een Png?

Hoe maak je van een foto een PNG?

Ga naar Bestand > Opslaan als. Slaag je afbeelding op als PNG-bestand. Andere afbeeldingstypes ondersteunen geen transparante achtergrond. Druk nu op 'Save'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Trouwens, hoe maak je van een png een pdf?

Open Adobe en selecteer het PNG-bestand. In Adobe Reader X, open de "Bestand" optie en selecteer "Aanmaken PDF Online". In het rechterpaneel vindt u de optie "Toevoegen Bestanden" en selecteer het PNG-bestand dat u wilt omzetten naar PDF. Hoe foto van PNG naar JPG? Zo converteer je een afbeelding van PNG naar JPG.

  1. Selecteren. Kies een PNG-afbeelding uit je fotobibliotheek met een bestandsgrootte van minder dan 2 GB.
  2. Converteren. Je converteert de afbeelding direct naar een JPG-indeling wanneer je deze uploadt.
  3. Downloaden. De nieuwe afbeelding wordt als JPG-bestand gedownload.

Hoe kan ik een PNG-bestand openen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een PNG-bestand te openen. Eén manier is dubbelklikken op het bestand, waardoor het in uw standaard afbeeldingsviewer wordt geopend. Als u geen afbeeldingsviewer als standaard hebt ingesteld, kunt u met de rechtermuisknop op het bestand klikken en "Openen met" selecteren. Van daaruit kunt u een afbeeldingsviewer kiezen uit de lijst van programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd. Hoe maak je een PNG transparent? Bij het maken van een PNG zijn er twee manieren om de achtergrond transparant te maken:
1) Wanneer u een grafisch programma als Adobe Photoshop gebruikt, maakt u gewoon uw afbeelding en klikt u vervolgens op het menu "Laag". Zoek de optie "Alfa kanaal toevoegen" en klik erop. Dit zal een alfakanaal aan je afbeelding toevoegen, wat in feite betekent dat je de achtergrond nu transparant kunt maken.
2) Als uw afbeelding geen alfakanaal heeft, kunt u de achtergrond nog steeds transparant maken met het gereedschap "Toverstaf". Selecteer het achtergrondgebied met de toverstaf en klik vervolgens op het menu "Bewerken". Zoek de optie "Wissen" en klik erop. Dit verwijdert de achtergrond van uw afbeelding en maakt deze transparant.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Daarvan, wat is opslaan als png?

Het verschil tussen JPG en PNG

Het belangrijkste verschil tussen JPG en PNG is dat de transparante gedeelten van je logo bij een JPG automatisch worden opgevuld met wit als je 'm opslaat. Bij een PNG blijven deze dus transparant. En het verschil tussen JPG en PNG is daarnaast vooral ook de grootte van het bestand.
Hoe werkt een PNG bestand? PNG – Portable Network Graphics

PNG staat voor Portable Network Graphics. Net zoals TIFF ondersteunt PNG 'lossless' datacompressie, wat inhoudt dat veel informatie behouden blijft wanneer je de afbeelding opslaat en opnieuw opent. PNG bestanden zijn uitermate geschikt voor gebruik op het internet.

Bovendien, hoe kan ik 1 pagina uit een pdf bestand opslaan?

U kunt pdf-pagina's knippen en apart opslaan

  1. Ga naar het menu 'Document'.
  2. Klik op 'Extract Pages...'.
  3. Geef nu uw paginabereik aan dat u wilt afzonderen van het origineel.
  4. Selecteer eventuele aanvullende opties en klik op 'OK'.
Hoe maak je een jpg een PDF? Om een ​​jpg-bestand om te zetten in een PDF, kunt u een gratis online converteerder gebruiken zoals Smallpdf.com of Zamzar.com.
Klik op de link naar de website die u wilt gebruiken.
Selecteer het jpg-bestand dat u wilt converteren en selecteer PDF als de uitvoerformaat.
Klik op de knop Converteren of begin met de conversie.
Het PDF-bestand wordt dan gedownload naar uw computer.

Vervolgens, hoe maak ik van een jpg bestand een png bestand?

Om een ​​jpg-bestand in een png-bestand te veranderen, moet je een fotobewerkingsprogramma gebruiken. De meeste fotobewerkingsprogramma's, zoals Adobe Photoshop en GIMP, hebben de optie om een ​​afbeelding op te slaan als een png-bestand. Het proces is eenvoudig: je opent het jpg-bestand in het programma, past eventuele wijzigingen toe en slaat het bestand opnieuw op als een png-bestand.

Door Cardon Terell

Vergelijkbare artikelen

Hoe JPEG bestanden samenvoegen? :: Hoe maak je een foto transparant in Paint?
Handige links