Huis > W > Wat Als Je Icloud Vol Zit?

Wat als je iCloud vol zit?

Krijg je een melding dat je iCloud-opslag vol is? Dat betekent dat je geen nieuwe bestanden kunt opslaan in de cloud. Je kunt dan pas weer bestanen in de cloud zetten als je bestanden in de cloud gaat opruimen of je opslagruimte gaat leegmaken. Op je telefoon is dan wel genoeg ruimte.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe in te loggen op iCloud?

Ga naar www.icloud.com en open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge, typ vervolgens het e-mailadres van de Apple ID in en druk op de Enter-toets. De code kan op de website worden getypt.

Waar sla ik mijn foto's op?

Externe HDD: veel opslagcapaciteit

Bewaar je veel foto's en video's of heb je veel opslagruimte nodig voor andere bestanden? Dan is een externe harde schijf, oftewel externe HDD (Hard Drive Disk), de beste keuze voor jou. Met een HDD beschik je voor een relatief lage prijs over veel opslagruimte.
Waar sla je fotos op? Afhankelijk van of je een Android-telefoon of Iphone hebt worden je foto's (bijna) automatisch opgeslagen in de cloud. Zoals je hebt kunnen lezen weet je welke van bovenstaande cloudiensten ik hiervoor gebruik. Flickr heb ik eerder niet genoemd maar dat is ook een goede dienst om je foto's op te slaan in de cloud.

Waar vind ik mijn cloud opslag?

Er is niet één antwoord op deze vraag omdat het afhangt van welke cloudopslagdienst u gebruikt. De meeste cloudopslagdiensten zullen echter een website of app hebben die u kunt gebruiken om toegang te krijgen tot uw opgeslagen bestanden. Mogelijk moet u een account aanmaken bij de dienst en inloggen om uw bestanden te bekijken. Men kan zich ook afvragen: waarom gaat samsung cloud weg? Er zijn een paar redenen waarom Samsung Cloud verdwijnt. Ten eerste stopt Samsung de ondersteuning van de dienst. Ten tweede consolideert het bedrijf zijn clouddiensten en is Samsung Cloud niet langer nodig. Ten slotte sluit Samsung ook zijn andere clouddiensten af, dus het is logisch om Samsung Cloud ook af te sluiten.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik foto's van iCloud terug op mijn iPhone?

Foto's op een iPad of iPod touch kunnen worden geüpload naar de cloud.

Waarom Samsung Cloud overzetten naar OneDrive?

Hoe kan je gegevens van Samsung Cloud overzetten naar OneDrive?

  • Met OneDrive kan je ervoor zorgen dat al je foto's, video's en documenten veilig zijn en gemakkelijk toegankelijk vanaf elk apparaat.
  • Let op: deze gids maakt gebruik van een Galaxy S20 Ultra met Android 10 OS.
Hoe verberg je fotos op Samsung? Om foto's op je Samsung Galaxy te verbergen doe het volgende:
  1. Ga naar de Galerij-App van je toestel.
  2. Zoek naar de Album waarin je foto opgeslagen is.
  3. Tik nu op de foto die je wilt verbergen.
  4. Druk nu op de deelknop rechtsonder in het scherm.
  5. Tik nu op het Veilige-Map icoontje die eruit ziet zoals een map met een sleutel.

Wat is het verschil tussen Samsung Cloud en OneDrive?

Samsung stopt met clouddiensten en migreert gebruikers naar OneDrive. Samsung stopt vanaf medio volgend jaar met zijn eigen cloudopslag Gallery Sync en Drive. Klanten kunnen hun bestanden voor die tijd downloaden, maar ook overzetten naar OneDrive. Samsung maakt daar een tool voor. Je kunt ook vragen is onedrive hetzelfde als samsung cloud? Nee, OneDrive en Samsung Cloud zijn niet hetzelfde. OneDrive is een cloudopslagdienst van Microsoft, terwijl Samsung Cloud een cloudopslagdienst is die door Samsung wordt aangeboden. De twee diensten bieden verschillende functies en hebben een verschillend prijsmodel.

Waar zijn mijn foto's gebleven Samsung?

Samsung Galaxy foto's verdwenen
Er zijn een aantal redenen waarom uw Samsung Galaxy-foto's kunnen verdwijnen. Mogelijke oorzaken zijn onder andere:
- Verkeerde APP-instellingen: APP-instellingen kunnen ervoor zorgen dat uw foto's automatisch worden verwijderd wanneer u ze bekijkt of bewerkt. Controleer de APP-instellingen op uw telefoon om te zien of dit het geval is.
- Fouten met de fotosoftware: Soms kan de fotosoftware van uw telefoon beschadigd raken door een virus of een andere soort softwarefout. In dit geval kunnen uw foto's verloren gaan.
- Hardwareproblemen: Als er problemen zijn met de hardware van uw telefoon, zoals een beschadigd geheugenkaartje of een defecte camera, kan dit ook leiden tot het verlies van uw foto's.

Door Kamilah

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik scannen met mijn Samsung? :: Hoe krijg ik mijn fotos terug van iCloud?
Handige links