Huis > K > Kan Geen Verbinding Maken Met Play Store?

Kan geen verbinding maken met Play Store?

De cache van Google Play Store wissen

Schuif naar Alles en schuif omlaag naar Google Play Store-app. Open de app-details en tik op de knop Nu stoppen. Tik op de knop Cache wissen. Herhaal de bovenstaande stappen, maar vervang Google Play Store in stap 3 door Google Play-services.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, waarom wordt google play services niet ondersteund door uw apparaat?

Als de mobiele telefoon of tablet niet ondersteund wordt dan is het niet mogelijk om de Google Play Store app opnieuw te installeren. Als duidelijk is dat het apparaat op Android draait dan is het mogelijk dat je de Google Play Store app per ongeluk verborgen hebt. Dus, hoe google play store opnieuw installeren? Download Play Store op je Android-telefoon of -tablet

Ga op je telefoon of tablet via de browser naar onze website om Play Store voor Android te downloaden. Zodra de download voltooid is, klik je op Installeren.

Hoe komt het dat ik geen apps kan downloaden?

Er zijn een paar redenen waarom u mogelijk geen apps kunt downloaden:
Uw apparaat is niet compatibel met de app. Sommige apps zijn alleen beschikbaar voor bepaalde typen apparaten, zoals iPhones of Android-telefoons.
U hebt niet genoeg opslagruimte op uw apparaat. Apps kunnen variëren in grootte, en als je niet genoeg ruimte op je apparaat hebt, kun je ze niet downloaden.
Je hebt een slechte internetverbinding. Om een app te kunnen downloaden, heb je een goede internetverbinding nodig. Als je verbinding traag is of niet werkt, kun je niets downloaden.
Er is een probleem met je Apple ID. Als je niet kunt inloggen bij je Apple ID, kun je geen apps downloaden.
Er is een probleem met de App Store. Als de App Store niet werkt, kunt u geen apps downloaden. Wat betekent je apparaat is niet compatibel met deze versie? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw apparaat niet compatibel is met een bepaalde versie:
Het apparaat kan te oud zijn en niet over de nodige hardware of software beschikken om de nieuwe versie te ondersteunen.
De nieuwe versie is misschien niet beschikbaar voor uw specifieke apparaat of besturingssysteem.
Er kan een compatibiliteitsprobleem zijn tussen de nieuwe versie en uw apparaat of besturingssysteem.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Wat dit betreft, kan geen verbinding maken met dit netwerk?

Netwerk opnieuw instellen gebruiken

Selecteer de knop Start en voer vervolgens instellingen in. Selecteer Instellingen > Netwerk & internet > Geavanceerde netwerkinstellingen > Netwerk opnieuw instellen. Op het scherm Netwerk opnieuw instellen selecteert u Nu opnieuw instellen > Ja om te bevestigen.
Hoe kun je Google Play services updaten? De Google Play Store updaten

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Instellingen Over. Play Store-versie.
  4. Als de Play Store up-to-date is, krijg je een bericht. Tik op OK. Als er een update beschikbaar is, wordt deze over een paar minuten automatisch gedownload en geïnstalleerd.

Vervolgens, wat moet je doen als google play services is gestopt?

Wanneer jij steeds op je Samsung of andere Android smartphone de melding Google Play Store is gestopt krijgt probeer één van deze oplossingen:

  1. Play Store cache legen.
  2. Play Store gegevens wissen.
  3. Play Store updates verwijderen.
  4. Play Services cache en gegeven wissen.
  5. Google account opnieuw installeren.
Dienovereenkomstig, wat te doen als google play services stopt? Dit hangt af van de oorzaak. Als het probleem bijvoorbeeld wordt veroorzaakt door een fout in de Google Play-app, kun je de app verwijderen en opnieuw installeren. Soms is een update van het besturingssysteem van je apparaat vereist. Als het probleem wordt veroorzaakt door een fout in de Google Play Services-app, kun je de app opnieuw installeren of de apparaatinstellingen wijzigen.

Hoe krijg ik Play Store weer op mijn telefoon?

"Play Store weer op mijn telefoon krijgen?
Om de Play Store opnieuw op uw telefoon te krijgen, volgt u deze stappen:
1. Ga naar 'Instellingen' en tik vervolgens op 'Algemeen'.
2. Tik op 'Fabrieksinstellingen'.
3. Tik op 'Herstellen'.
4. Tik op 'Alle inhoud wissen en opnieuw instellen'.
5. Tik op 'Bevestigen'.
De Play Store zou nu weer op uw telefoon moeten staan."

Door Brothers Singco

Vergelijkbare artikelen

Is er een storing bij Apple? :: Waarom kan ik Play Store niet openen?
Handige links