Huis > W > Waarom Kan Ik Play Store Niet Openen?

Waarom kan ik Play Store niet openen?

Het cachegeheugen en de gegevens van de Play Store wissen

Open de app Instellingen op je apparaat. App-info of Alle apps bekijken. Tik op Google Play Store. Cache wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat is een 403 error?

In het algemeen wil een 403-fout zeggen dat je gebruikte browser geen toestemming heeft om de opgevraagde webpagina te bekijken. En nog een vraag, waarom zijn sommige apps niet beschikbaar? Er zijn verschillende redenen waarom een app niet beschikbaar is. De app kan niet compatibel zijn met het apparaat, de app kan niet beschikbaar zijn in de regio waar het apparaat wordt gebruikt, of de app kan door de ontwikkelaar uit de winkel zijn verwijderd.

Kan niet downloaden in WhatsApp?

Er zijn enkele redenen waarom je mogelijk geen bestanden kunt downloaden in WhatsApp. Zorg er eerst voor dat je een sterke internetverbinding hebt. Als je een mobiel netwerk hebt, probeer je verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk. Als je nog steeds problemen ondervindt, probeer je je telefoon opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer je WhatsApp te verwijderen en opnieuw te installeren. Waarom kan ik WhatsApp niet downloaden op mijn iphone? Er zijn enkele redenen waarom je WhatsApp mogelijk niet kunt downloaden op je iPhone. Controleer eerst of je telefoon compatibel is met de WhatsApp-app. WhatsApp vereist iOS 9.0 of hoger. Als je telefoon een oudere versie van iOS gebruikt, moet je deze bijwerken voordat je WhatsApp kunt downloaden.
Een andere reden waarom je WhatsApp mogelijk niet kunt downloaden op je iPhone is als je niet genoeg opslagruimte op je telefoon hebt. WhatsApp vereist ten minste 150 MB vrije opslagruimte om te installeren. Als je niet genoeg opslagruimte hebt, moet je ruimte vrijmaken op je telefoon voordat je WhatsApp kunt downloaden.
Zorg er ten slotte voor dat je verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk voordat je WhatsApp probeert te downloaden. WhatsApp wordt niet gedownload via een mobiele gegevensverbinding omdat het een grote app is. Als je verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk en je WhatsApp nog steeds niet kunt downloaden, start je je telefoon opnieuw op en probeer je het opnieuw.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe krijg je Play Store op je mobiel?

De Google Play Store-app vinden

  1. Ga naar het gedeelte Apps op je apparaat.
  2. Tik op de Google Play Store .
  3. De app wordt geopend. Je kunt nu zoeken naar en browsen door content om te downloaden.
Mensen vragen ook: waarom kan ik een app niet openen? Je kunt het cachegeheugen en de gegevens van een app meestal wissen via de app Instellingen van je telefoon. De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat voor meer informatie. Je kunt tijdelijk ruimte vrijmaken door gegevens in het cachegeheugen te wissen.

Wat moet je doen als je App Store weg is?

Gebruik eerst de zoekfunctie

Veeg ergens van midden over het scherm naar beneden om de zoekfunctie op te roepen en typ 'App Store' in het zoekveld. Of open de appbibliotheek en zoek naar 'App Store' in de zoekbalk. Meestal duikt hij dan wel op.
Kan niet aanmelden 403? Er zijn verschillende redenen waarom iemand een 403-foutmelding zou krijgen bij het inloggen op een website. Soms is dit het gevolg van een tijdelijke fout op de server, waardoor gebruikers tijdelijk niet kunnen inloggen. In andere gevallen kan de foutmelding wijzen op een probleem met de gebruikersnaam of het wachtwoord. Soms kan het probleem ook liggen bij de toegangsrechten van de gebruiker. Als een gebruiker niet over de juiste toegangsrechten beschikt, kan hij ook een 403-foutmelding krijgen.

Wat is OKTA 403?

Okta 403 is een fout die optreedt wanneer een gebruiker probeert toegang te krijgen tot een pagina of een applicatie die niet voor hem of haar bedoeld is. Dit kan gebeuren als een gebruiker probeert een pagina te bezoeken waarvoor hij of zij geen toegang heeft, of als een gebruiker probeert een applicatie te gebruiken die niet voor hem of haar bestemd is.

Door Umeko Burdsall

Vergelijkbare artikelen

Kan geen verbinding maken met Play Store? :: Hoe Error 403 oplossen?
Handige links