Huis > W > Welke Nederlandse Acteurs Spelen In Game Of Thrones?

Welke Nederlandse acteurs spelen in Game of Thrones?

Nederlanders die betrokken waren bij Game of Thrones:

  • Actrice Carice van Houten speelde vanaf seizoen twee de rol van Melisandre.
  • In seizoen vier maakte Michiel Huisman zijn opwachting als Daario Naharis.
  • Acteur en zwaardmeester Mishaël Cardozo had een klein rolletje in seizoen vijf.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Mensen vragen ook: hoeveel heeft het gekost om game of thrones te maken?

Ter vergelijking: de 30 miljoen per aflevering is het dubbele van wat HBO neerlegde voor de episodes van het laatste seizoen van Game of Thrones. Het bedrag ligt ook een stuk hoger dan de eerdere seizoenen van Stranger Things. Mensen vragen ook: wat zit er in ziggo movies en series? Movies & Series L is een uitgebreid tv-pakket van Ziggo. Honderden films en series On Demand. Series als Californication en Ray Donovan hoef je dus niet te missen. Kijk On Demand wanneer je wilt met je interactieve mediabox of op je smartphone met de Ziggo GO app.

Heeft KPN ook HBO?

Ja, KPN heeft HBO. KPN is een Nederlands telecommunicatiebedrijf dat televisie, internet en vaste telefoondiensten aanbiedt. Het is het grootste telecommunicatiebedrijf in Nederland. KPN biedt verschillende televisiepakketten aan, waaronder HBO. Mensen vragen ook: heeft kpn hbo? KPN biedt momenteel geen HBO aan als onderdeel van hun televisiepakketten. Ze bieden echter wel een verscheidenheid aan andere kanalen en diensten die klanten aantrekkelijk kunnen vinden. KPN biedt onder meer BBC World News, CNBC, CNN en Disney Channel aan. Naast televisiekanalen biedt KPN zijn klanten ook snel internet, huistelefoondiensten en mobiele diensten aan.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Vervolgens, wat kost ziggo movies & series xl?

Nog meer topseries e filmklassiekers én meer dan 40 extra zenders? Voor € 11,95 per maand heb je het meest uitgebreide tv-pakket te pakken, namelijk Movies & Series XL. Is Game of Thrones op Streamz? Game of Thrones - Seizoen 1 - Online kijken - Streamz.

Wat staat er allemaal op Streamz?

Wat is Streamz?

  • Streamz: Voor €11,95 per maand kijk je naar exclusieve Vlaamse series & Streamz Originals, internationale topseries inclusief alles van HBO, een brede catalogus Vlaamse series & films en uren kijkplezier voor kids.
  • Streamz+:
Wat voor HBO opleidingen zijn er? Er zijn vele verschillende college-opleidingen die je kunt volgen. Deze variëren van kunst en cultuur tot aan bedrijfskunde en techniek. Je kunt ook kiezen voor een algemene opleiding, waarbij je je niet specialiseert in één bepaald vakgebied. Welke opleiding je kiest, is helemaal aan jou.

Wat kijken op HBO Max?

HBO Max is een streamingdienst die films, tv-series en documentaires biedt. Er is iets voor iedereen te vinden op HBO Max. Voor de filmliefhebber zijn er klassiekers, nieuwe releases en originele films te vinden. Voor de tv-serie fan zijn er zowel HBO-series als andere populaire series te vinden. HBO Max heeft ook een aantal documentaires in het aanbod. Kijk bijvoorbeeld naar de documentaire "How to Fix a Drug Scandal" over het Amerikaanse justitiesysteem.

Door Susie Sparano

Vergelijkbare artikelen

Waar is de Game of Thrones te zien? :: Welk ergonomisch toetsenbord?
Handige links