Huis > W > Waar Is De Game Of Thrones Te Zien?

Waar is de Game of Thrones te zien?

Komt of staat de serie Game of Thrones op Netflix? Bij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien, omdat het een Original serie van HBO is. Daardoor was hij tot en met 2021 op Ziggo Movies & Series te bekijken en sinds is hij te zien op HBO Max in Nederland.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar kan je Game of Thrones kijken 2021?

Game of Thrones streamen op HBO Max

HBO werd dan als extra zender aangeboden. Nu is Game of Thrones te kijken bij de nieuwe streamingdienst HBO Max en kun je ook op je iPhone of iPad lekker genieten.
Hoe kan ik Game of Thrones kijken in Belgie? Game of Thrones - Seizoen 1 - Online kijken - Streamz.

Trouwens, waar kan ik game of thrones downloaden?

Er zijn een paar manieren om Game of Thrones te kijken.
Als je een HBO abonnement hebt, kun je inloggen op de HBO GO app en alle afleveringen bekijken die tot nu toe zijn uitgezonden.
Als je geen HBO-abonnement hebt, kun je afleveringen of seizoenen van Game of Thrones kopen op Amazon Instant Video, Google Play, iTunes of Vudu. Is Game of Thrones op Videoland? Nee, Game of Thrones is momenteel niet beschikbaar op Videoland.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe kijk ik Game of Thrones Ziggo?

Hoe kan ik Game of Thrones kijken bij Ziggo? In Nederland zijn alle seizoenen van Game of Thrones on demand te zien bij Ziggo met het Movies & Series L en XL pakket. Het achtste en laatste seizoen is in Nederland exclusief te zien bij Ziggo. Waar kan ik Game of Thrones kijken KPN? Helaas is Game Of Thrones niet te zien bij KPN, dit is van Liberty Global. Toen HBO erg nog was kon je het nog zien bij KPN. Maar Liberty Global (Ziggo) heeft HBO overgenomen, en is helaas alleen te zien bij Ziggo Movie XL.

Waar is de Game of Thrones opgenomen?

De serie Game of Thrones is op vele adembenemende plekken opgenomen, waaronder Spanje, Marokko, Ijsland, Malta, Noord-Ierland, Schotland en, je raad het vast al, ook in Kroatiƫ. In Kroatiƫ zijn er verschillende Game of Thrones filmlocaties opgenomen: in Split, Trogir en vooral in Dubrovnik. Je kunt ook vragen wat is movies en series xl? You can also ask what is movies and series xl?
Movies and series xl is een online service waar je films en tv-series kunt kijken. Je kunt een abonnement nemen om toegang te krijgen tot de service, of je kunt een aantal films of tv-series kopen of huren.

Wat staat er allemaal op Streamz?

Nederlandse versie
Streamz is een online platform waarop gebruikers live video's kunnen streamen. Het biedt ook een aantal andere functies, zoals het delen van video's en het opnemen van video's.

Door Furr

Vergelijkbare artikelen

Waar gaat het over bij de Game of Thrones? :: Welke Nederlandse acteurs spelen in Game of Thrones?
Handige links