Huis > H > Hoe Lang Heb Je Garantie Op Apple Watch?

Hoe lang heb je garantie op Apple Watch?

Apple's Beperkte Garantie dekt uw Apple Watch en Apple accessoires gedurende één jaar vanaf de aankoopdatum van uw product tegen fabricagefouten. De garantieperiode varieert per model. Apple's Beperkte Garantie vormt een aanvulling op de rechten waar u volgens de consumentenwetgeving recht op hebt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Heb ik nog garantie Apple Watch?

Nagaan wat uw dekking omvat

Ga naar mysupport.apple.com. Log in met uw Apple ID. Kies uw apparaat. U kunt nu details vinden over de support waarvoor u in aanmerking komt, inclusief hardwarereparaties en technische support.
Wat te doen met kapotte Apple Watch? Als de Watch plotseling defect is kun je het beste even contact opnemen met Apple Support. Voordat je dit doet moet je je Apple Watch loskoppelen van de iPhone, waarbij er automatisch een backup wordt gemaakt. Zorg dat je het serienummer van de Apple Watch bij de hand hebt.

Hoeveel garantie bij Apple?

De standaardgarantie van Apple geldt voor één jaar vanaf de aankoopdatum. AppleCare+ breidt die garantie echter uit tot twee jaar vanaf de aankoopdatum en voegt daar dekking voor onopzettelijke schade aan toe. Hoeveel kost reparatie Apple Watch? Reparaties aan Apple Watch kunnen variëren in kosten, afhankelijk van het type reparatie dat nodig is. Het vervangen van een batterij kost bijvoorbeeld 79 euro, terwijl het vervangen van een scherm 229 euro kost. AppleCare+ voor Apple Watch breidt je dekking uit tot twee jaar na de oorspronkelijke aankoopdatum van je Apple Watch en voegt maximaal twee gevallen van onopzettelijke schadedekking toe, waarvoor telkens 69 euro servicekosten in rekening worden gebracht.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dit in overweging nemend, waar kan ik mijn apple watch laten repareren?

Apple Watch: glas vervangen

De kosten kunnen al snel oplopen naar 200 tot 250 euro. Laat je dit door de Apple Store repareren of een erkende Apple-serviceprovider dan weet je in ieder geval dat er met originele Apple-onderdelen wordt gewerkt.
Hoe snel beschadigd Apple Watch? Ben je bang dat jouw stalen Apple Watch behuizing snel krast? Dat is in principe niet nodig. Zorg dat je geen andere armband om de arm van de Watch draagt die voor krassen kan zorgen. Daarnaast zal de Apple Watch vrijwel nooit iets raken als je hem draagt, zeker niet als je een beetje oplet.

Trouwens, hoe oud is mijn apple product?

Leeftijd iPhone controleren via Apple

Open de Instellingen-app op je iPhone. Kies Algemeen > Info. Bekijk het serienummer van je iPhone.
Wat is mijn Apple Watch waard? De Apple Watch is een wearable computer die werkt als een extension van de iPhone. Het is ontworpen om te helpen bij het bijhouden van een gezonde levensstijl, en om de gebruiker op de hoogte te houden van alle belangrijke notificaties die op de iPhone binnenkomen. De Watch wordt aangedreven door een kleine versie van Apple's iOS-besturingssysteem, en maakt gebruik van dezelfde apps en diensten als de iPhone. De Watch kan ook worden gebruikt om contact te maken met andere Apple Watch-gebruikers via een technologie genaamd 'Digital Touch'.
De huidige generatie van de Apple Watch is de 'Series 4', die werd uitgebracht in september 2018. Deze Watch is verkrijgbaar in twee verschillende maten - 40mm en 44mm - en in drie verschillende uitvoeringen: GPS, GPS + Cellular, en Hermès. De Series 4 is de eerste Watch die is uitgerust met het nieuwe S4-chip, dat 50% sneller is dan het S3-chip dat werd gebruikt in de vorige generatie Watch. Andere nieuwe features van de Series 4 Watch zijn een verbeterde heart rate monitor, een groter scherm, en een nieuwe 'Digital Crown' die draaibaar is en drukgevoelig is.
De prijs van de Apple Watch varieert sterk, afhankelijk

Bovendien, hoe werkt de garantie bij apple?

De AppleCare-garantie biedt dekking voor hardwarereparaties en ondersteuning van Apple. Met AppleCare+ voor iPhone, iPad, iPod, Mac, Apple Watch en Apple TV krijg je tot drie jaar lang ondersteuning van Apple-experts en hardwarereparaties met onderdelen en arbeid van Apple.

Door Edmondo

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang heb ik garantie bij Apple? :: Hoe begin je aan een project?
Handige links