Huis > H > Hoe Lang Heb Ik Garantie Bij Apple?

Hoe lang heb ik garantie bij Apple?

Nederland. Apple's Eenjarige Beperkte Garantie is een fabrieksgarantie op vrijwillige basis. De rechten die u op grond van deze garantie hebt, staan los van de rechten die u op grond van de consumentenwetgeving geniet, met inbegrip van, maar niet uitsluitend rechten ten aanzien van non-conforme goederen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Hoe kan ik zien of ik nog garantie heb op mijn iPhone?

Garantiestatus opvragen voor alle Apple producten

Als iOS de status van je garantie niet laat zien kun je deze ook opzoeken via de officiële service- en supportdekking website van Apple. Vul het serienummer van je Apple apparaat in en controleer de dekking.
Hoe lang heb ik garantie op mijn AirPods? Als u service nodig hebt voor uw AirPods of oplaadcase, worden er geen kosten in rekening gebracht als het probleem onder de dekking van Apple's 1-jarige Beperkte Garantie, AppleCare+ of de consumentenwetgeving valt.

Wat valt onder garantie macbook?

MacBook Pro's hebben een beperkte garantie van een jaar en tot 90 dagen gratis technische ondersteuning. AppleCare+ voor Mac breidt de dekking uit tot drie jaar na de aankoopdatum van AppleCare+ en voegt maximaal twee gevallen van onopzettelijke schade toe, waarbij voor elke schade een bedrag van € 99 aan servicekosten in rekening wordt gebracht voor schade aan het scherm of de externe behuizing, of € 299 voor andere schade, plus de toepasselijke belasting.1 Bovendien krijg je 24 uur per dag, 7 dagen per week en met voorrang toegang tot Apple deskundigen via chat of telefoon. Hoe werkt de garantie bij Apple? AppleCare is het uitgebreide garantieprogramma van Apple. Voor de meeste Apple producten is de garantieperiode één jaar vanaf de aankoopdatum. AppleCare breidt die dekking uit tot twee jaar na de aankoopdatum.
AppleCare+ is het uitgebreide garantieprogramma van Apple met dekking voor schade door ongevallen. Voor de meeste Apple producten is de garantieperiode één jaar vanaf de aankoopdatum. AppleCare+ breidt die dekking uit tot twee jaar na de aankoopdatum en voegt dekking toe voor maximaal twee gevallen van schade door ongevallen, waarbij voor elke schade een bedrag van € 99 aan servicekosten in rekening wordt gebracht voor schade aan het scherm of de externe behuizing, of € 299 voor andere schade.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dit in overweging nemend, is apple garantie wereldwijd?

Alle Apple producten hebben wereldwijde garantie. Bovendien, kan je zien hoe oud je iphone is? Druk op 'iOS Device'. Ga naar 'Battery Info…'. In een pop-up scherm zie bij 'Age' in dagen de leeftijd van je iPhone. Druk op het aantal dagen om de leeftijd van je iPhone in maanden en jaren te zien.

Wat is de wettelijke garantie?

Wettelijke garantie: recht op goed product

De wettelijke garantie betekent dat u altijd recht heeft op een goed product. Als een product niet deugt, heeft u recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld. Er is geen wettelijke garantietermijn in Nederland.
Wat als 1 AirPod kapot is? Als een van je AirPods kapot is, kun je deze vervangen door een nieuwe te kopen. Apple verkoopt officiële vervangende AirPods voor €69. Als je AirPod kapot is en je hebt geen garantie meer, kun je deze laten repareren door een externe service. De meeste externe services zullen je ongeveer €50 kosten om een AirPod te repareren.

Dienovereenkomstig, heb je garantie op apple oortjes?

Ja, Apple-koptelefoons hebben een garantie van een jaar.

Door Schatz Kirchoff

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik zien of ik nog garantie heb op mijn iPhone? :: Hoe lang heb je garantie op Apple Watch?
Handige links