Huis > I > Is Applecare Dekking Gratis?

Is AppleCare dekking gratis?

Reparatiekosten en eigen risico

Dankzij AppleCare+ is dit tweemaal per jaar 'gratis' en betaal je een eigen risico van €29 voor het scherm en €99 voor overige schade. Hieronder vind je alle reparatiekosten en het eigen risico bedrag terug voor de AppleCare producten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Trouwens, hoe verzeker ik mijn iphone?

Bij het verzekeren van je Apple smartphone heb je de keuze uit een basis telefoonverzekering en een compleet telefoonverzekering. De compleet telefoonverzekering dekt diefstal wanneer je iPhone gestolen wordt. Het risico dat je Apple telefoon gestolen wordt is in vergelijking met Android telefoons groter. Wat valt onder garantie MacBook? Als uw product een gebrek vertoont of niet voldoet aan de koopovereenkomst, kunt u ervoor kiezen een vordering in te dienen op grond van de Nederlandse consumentenwetgeving, Apple's Beperkte Garantie of het optionele AppleCare Protection Plan of AppleCare+ (indien van toepassing).

Heeft MacBook garantie?

Ja. Apple biedt een beperkte garantie van een jaar en tot 90 dagen gratis technische ondersteuning voor uw MacBook. Hoe werkt garantie bij Coolblue? Bij Coolblue bieden we een breed scala aan garantie-opties om aan je wensen te voldoen. We hebben een standaard garantie die de meeste producten twee jaar dekt, en we bieden ook een uitgebreide garantie voor een extra jaar. Voor elektronica hebben we ook een speciale garantie van drie jaar.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Welk land is de iPhone het goedkoopst?

iPhone

iPhonelanden

PositieLandPrijs
1Turkije€1.085,65
2Brazilië€1.066,90
3Nederland en België€909,-
4Zweden€845,20
Is Apple goedkoper in Amerika? Als je op vakantie naar de Verenigde Staten gaat en daar een lokale Apple Store binnenloopt, zul je zien dat de prijzen daar net iets anders zijn dan bij ons in Nederland. Terwijl je in Nederland voor een iPhone 12 Pro €1.159 betaalt, ben je in Amerika maar $999 kwijt.

Hoe lang garantie Apple oplader?

Eenjarige Beperkte Garantie van Apple – Accessoire - Alleen voor producten van het Apple-merk. De Eenjarige Beperkte Garantie van Apple is een fabrieksgarantie op vrijwillige basis. Welke garanties zijn er? De garanties zijn dat het bedrijf de software zal blijven ondersteunen en bijwerken voor zolang de klant het abonnement vernieuwd. Daarnaast zal het bedrijf de hardware die het bedrijf aanbeveelt gebruiken voor de duur van het abonnement.

Men kan zich ook afvragen: hoeveel garantie minimaal?

De minimale garantie is afhankelijk van het type product en de fabrikant. Sommige producten, zoals elektronica, hebben meestal een jaar of meer garantie, terwijl andere producten, zoals meubels, slechts een paar maanden of zelfs geen garantie hebben.

Door Zanze Bova

Vergelijkbare artikelen

Wat is een ander woord voor garantie? :: Hoe kan ik zien of ik nog garantie heb op mijn iPhone?
Handige links