Huis > H > Hoe Kan Ik Zien Of Ik Nog Garantie Heb Op Mijn Iphone?

Hoe kan ik zien of ik nog garantie heb op mijn iPhone?

Nagaan of uw apparaat wordt gedekt door een AppleCare-abonnement of de beperkte garantie van Apple

  1. Ga naar checkcoverage.apple.com.
  2. Voer het serienummer van het apparaat in.
  3. Volg de instructies op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe lang heb je garantie op Apple?

Nederland. Apple's Eenjarige Beperkte Garantie is een fabrieksgarantie op vrijwillige basis. De rechten die u op grond van deze garantie hebt, staan los van de rechten die u op grond van de consumentenwetgeving geniet, met inbegrip van, maar niet uitsluitend rechten ten aanzien van non-conforme goederen. Men kan zich ook afvragen: wat valt onder apple beperkte garantie? Je hebt bij Apple, APR's en andere winkeliers recht op 1 jaar beperkte iPhone-garantie. Dit houdt in dat je standaard 1 jaar garantie en 2 jaar technische ondersteuning krijgt. Als de iPhone binnen een jaar defect raakt, buiten jouw schuld om, dan zal Apple het toestel vervangen of de iPhone repareren.

Trouwens, wat is dekking iphone?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. In het algemeen verwijst "dekking" naar de mate waarin iets wordt gedekt of opgenomen. Bij toepassing op de iPhone kan het verwijzen naar een aantal verschillende dingen, waaronder het dekkingsgebied van de telefoon (d.w.z. de plaatsen waar hij een signaal kan ontvangen), de soorten dekking (bijv. gegevens, spraak, enz.) die beschikbaar zijn, of de mate waarin de telefoon beschermd is tegen fysieke schade. Hoe werkt de garantie bij Apple? Apple biedt een beperkte garantie van een jaar en 90 dagen gratis technische ondersteuning voor al haar producten. De garantie dekt hardwaredefecten die niet zijn veroorzaakt door toevallige of door de gebruiker veroorzaakte schade, en dekt ook softwareproblemen die voortvloeien uit normaal gebruik. Als u een probleem ondervindt met uw Apple product, kunt u voor hulp contact opnemen met de technische ondersteuning van Apple. Als het probleem niet via de technische ondersteuning kan worden opgelost, zal Apple uw product gratis vervangen of repareren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Is Apple garantie wereldwijd?

Alle Apple producten hebben wereldwijde garantie. Mensen vragen ook: wat is de wettelijke garantie? Wettelijke garantie: recht op goed product

De wettelijke garantie betekent dat u altijd recht heeft op een goed product. Als een product niet deugt, heeft u recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld. Er is geen wettelijke garantietermijn in Nederland.

Je kunt ook vragen welke schade valt onder garantie?

Het principe dat gebreken die zich voordoen binnen de eerste zes maanden, geacht worden te hebben bestaan bij de levering, is ook hier van toepassing. Tenzij de verkoper het bewijs levert dat het niet om een gebrek bij levering gaat, hebt u recht op de wettelijke garantie. Wat is een vervangend product? In de FMCG-industrie is een vervangend product een soortgelijk product dat de consument koopt in plaats van het huidige product. Het kan een ander merk zijn of een andere versie van hetzelfde merk.

Mensen vragen ook: hoe duur is apple care?

AppleCare is een verzekering van Apple voor iPhones, iPads, Macs, iPods en sommige accessoires. De verzekering dekt twee jaar lang hardware- en softwareproblemen. AppleCare+ is een uitgebreidere versie van AppleCare en dekt ook schade door water en valpartijen. AppleCare+ kost € 129 voor de iPhone en € 229 voor de iPad.

Door Glynias Giguere

Vergelijkbare artikelen

Is AppleCare dekking gratis? :: Hoe lang heb ik garantie bij Apple?
Handige links