Huis > H > Hoelang Garantie Op Apple Producten?

Hoelang garantie op Apple producten?

Apple's Eenjarige Beperkte Garantie is een fabrieksgarantie op vrijwillige basis die door Apple wordt aangeboden. De garantie verleent andere rechten dan de rechten die u hebt op grond van de wet, met inbegrip van, maar niet beperkt tot rechten ten aanzien van niet-conforme goederen of producten met verborgen gebreken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dienovereenkomstig, wat valt onder garantie apple?

Je hebt bij Apple, APR's en andere winkeliers recht op 1 jaar beperkte iPhone-garantie. Dit houdt in dat je standaard 1 jaar garantie en 2 jaar technische ondersteuning krijgt. Als de iPhone binnen een jaar defect raakt, buiten jouw schuld om, dan zal Apple het toestel vervangen of de iPhone repareren. Dus, hoelang garantie op iphone 12? Of je nu de nieuwe iPhone 12 hebt, of de iPhone SE: voor alle iPhones gelden dezelfde garantieregels. Vanaf de dag dat je je toestel gekocht hebt, biedt Apple je een jaar beperkte garantie. Wat dit betekent? Dat je een jaar garantie hebt en twee jaar technische ondersteuning krijgt.

Dus, wat is de wettelijke garantietermijn in nederland?

In Nederland is de wettelijke garantietermijn twee jaar. Dit betekent dat als u een product koopt en het blijkt defect te zijn, de verkoper verantwoordelijk is voor het repareren of vervangen van het product, of het terugbetalen van het geld, binnen twee jaar na de aankoop. Is Apple garantie wereldwijd? Nee, de garantie van Apple is niet wereldwijd. Apple biedt in de Verenigde Staten en Canada een beperkte garantie op nieuwe, niet gereviseerde hardwareproducten van het Apple merk en met het originele aankoopbewijs, gedurende één jaar vanaf de aankoopdatum.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoe lang heb je garantie op een macbook?

Apple geeft 1 jaar garantie, maar in Nederland bestaat ook nog het consumentenrecht waardoor je als consument een tweede jaar garantie kunt krijgen, als je hiervoor in aanmerking komt. Bovendien, wat valt niet onder apple garantie? Garantie en 'eigen' reparaties

Als door een dergelijke 'ongeautoriseerde' reparatie schade wordt toegebracht aan het toestel, valt dit namelijk niet onder de garantie. Dit geldt ook wanneer later schade ontstaat die niets met de eerdere reparatie te maken heeft. Apple kan dan zelfs reparaties en service weigeren.

Mensen vragen ook: welke schade valt onder garantie?

Het principe dat gebreken die zich voordoen binnen de eerste zes maanden, geacht worden te hebben bestaan bij de levering, is ook hier van toepassing. Tenzij de verkoper het bewijs levert dat het niet om een gebrek bij levering gaat, hebt u recht op de wettelijke garantie. Men kan zich ook afvragen: wat is een vervangend product? Een substituut is een andere grondstof, product of dienst die dezelfde of gelijkaardige functie heeft als het oorspronkelijke. Substituten kunnen verschillen in kwaliteit, prijs en beschikbaarheid. Soms is er geen perfecte substituut beschikbaar, waardoor er keuzes moeten gemaakt worden tussen verschillende opties.

Je kunt ook vragen heb je garantie op je iphone batterij?

U kunt ook vragen of uw iPhone-batterij garantie heeft.

Door Ebenezer Shawgo

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel kost het om een barst in je telefoon te maken? :: Wat is het nummer van Playstation?
Handige links