Huis > H > Hoeveel Kost Het Om Een Barst In Je Telefoon Te Maken?

Hoeveel kost het om een barst in je telefoon te maken?

omom je telefoonscherm te laten

Telefoonscherm

Merk & ModelOrigineel Schermprijs
Samsung A50€129
Samsung A51€129
Samsung A70€139
Samsung A71€139

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Heb ik nog garantie op mijn telefoon?

De garantietermijn voor een telefoon is volgens Europese wetgeving minimaal twee jaar. De Nederlandse overheid vindt dat, als je een telefoon koopt, je recht hebt op een 'deugdelijk product'. Zo'n dergelijk product moet minimaal twee jaar bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Dienovereenkomstig, hoe lang is de garantietermijn voor nieuwe producten? Koopt u een nieuw product, dan hebt u als consument wettelijk recht op 2 jaar garantie. Gaat het om een tweedehandsgoed, dan legt de verkoper de garantie meestal vast op de wettelijke minimumtermijn van één jaar.

Wat is de wettelijke garantie op een auto?

Er is geen universeel antwoord op deze vraag, aangezien verschillende landen verschillende wetten hebben inzake autogaranties. In de Verenigde Staten bijvoorbeeld vereist de Magnuson-Moss Warranty Act dat fabrikanten en verkopers van consumentenproducten (waaronder auto's) schriftelijke garanties geven aan de consumenten en dat deze garanties duidelijk en opvallend moeten zijn. De wet vereist ook dat de garantievoorwaarden voor alle producten binnen een bepaalde categorie uniform zijn. De wet bepaalt echter niet hoe lang een garantie moet gelden, noch dat de garantie gratis moet zijn. Bijgevolg is het aan de fabrikant of verkoper om de garantievoorwaarden vast te stellen, met inbegrip van de geldigheidsduur van de garantie en of de consument ervoor moet betalen. Wat dit betreft, hoeveel garantie minimaal? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van het product in kwestie en het garantiebeleid van de fabrikant. Als algemene vuistregel geldt echter dat de meeste fabrikanten minimaal één jaar garantie bieden op hun producten. Sommige bieden langere garanties voor bepaalde producten, terwijl andere kortere garanties bieden voor andere producten. Het is altijd het beste om rechtstreeks bij de fabrikant te informeren naar zijn specifieke garantiebeleid.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Mensen vragen ook: welk land is de iphone het goedkoopst?

iPhone

iPhonelanden

PositieLandPrijs
1Turkije€1.085,65
2Brazilië€1.066,90
3Nederland en België€909,-
4Zweden€845,20
Is Apple goedkoper in Amerika? Als je op vakantie naar de Verenigde Staten gaat en daar een lokale Apple Store binnenloopt, zul je zien dat de prijzen daar net iets anders zijn dan bij ons in Nederland. Terwijl je in Nederland voor een iPhone 12 Pro €1.159 betaalt, ben je in Amerika maar $999 kwijt.

Dit in overweging nemend, waar zijn apple producten het goedkoopst?

In de VS en Japan ben je goedkoop uit en in Rusland en Zweden zijn de mobieltjes doorgaans fors duurder. De iPhone 11 is nog niet beschikbaar in Brazilië, Filipijnen en Turkije. Mensen vragen ook: heeft macbook garantie? Ja, MacBooks hebben een garantie van een jaar. De garantie dekt hardwareproblemen die niet door jouzelf zijn veroorzaakt. Als je Mac binnen de garantieperiode defect raakt, kun je contact opnemen met Apple om een gratis reparatie of vervanging te regelen.

Bovendien, heb ik garantie op mijn macbook?

Yes, you have a one-year warranty on your MacBook.

Door Dich Molyneux

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang gaat een Garmin horloge mee? :: Hoelang garantie op Apple producten?
Handige links