Hoofd : Bestandsextensies : .q9q Het dossier

.q9q Bestandsextensie

Bestandstype BladePro Presets File

Ontwikkelaar Flaming Pear Software
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.Q9Q optienummer

Een Q9Q-bestand bevat presets die worden gebruikt door BladePro en SuperBladePro, dit zijn programma's die worden gebruikt om 2D- en 3D-oppervlakte- en textuureffecten te creëren, zoals glas, metaal en gel. Het slaat instellingen op voor effecten die op afbeeldingen en tekst worden toegepast. Q9Q-bestanden kunnen door een gebruiker worden aangepast of met het programma worden verpakt.

Meer informatie

Een Q9Q-bestand wordt gewoonlijk gedistribueerd in een .ZIP -bestand met verschillende andere bestanden, waaronder ten minste twee .BMP -afbeeldingen en een "readme" .TXT -bestand. Het bestand wordt voornamelijk geassocieerd met BladePro maar kan ook worden gebruikt door SuperBladePro, wat de mogelijkheden van BladePro ten goede kwam.

.Q5Q-bestanden zijn de belangrijkste bestandsextensies die zijn gekoppeld aan SuperBladePro. Je kunt een Q9Q-bestand naar Q5Q converteren door het in SuperBladePro te openen en het op te slaan als een Q5Q-bestand.

SuperBladePro was oorspronkelijk beschikbaar als een programma, maar is nu een plug-in filter dat werkt met geselecteerde toepassingen, zoals als Adobe Photoshop en Corel PaintShop Pro. Je kunt de plug-in downloaden van de Flaming Pear Software-website.

Programma's die Q9Q bestanden openen

Over Q9Q bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .q9q verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype BladePro Presets File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.