Hoofd : Bestandsextensies : .acd-zip Het dossier

.acd-zip Bestandsextensie

Bestandstype Sony ACID Project With Embedded Media File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Zip

.ACD-ZIP optienummer

Audio-project gemaakt door Sony ACID Xpress, MAGIX ACID Music Studio of MAGIX ACID Pro; opgeslagen in een .ZIP -formaat en bevat een .ACD projectbestand evenals de muziekcompilatie audiobestanden; verschilt van een ACD-bestand, dat alleen verwijzingen naar de audiobestanden opslaat.

Meer informatie

ACD-ZIP-bestanden worden gebruikt voor het opslaan en laden van audioprojecten en alle bijbehorende activabestanden. Omdat ze zijn opgeslagen in een Zip-indeling, kunt u de gecomprimeerde bestanden handmatig bekijken door de extensie te hernoemen naar ".zip" en het bestand te openen met een Zip-hulpprogramma.

OPMERKING: ACID Music Studio en Pro zijn ontwikkeld door Sony, maar zijn in 2016 overgenomen door MAGIX.

Programma's die ACD-ZIP bestanden openen

Over ACD-ZIP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .acd-zip verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Sony ACID Project With Embedded Media File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.