Hoofd : Bestandsextensies : .alc Het dossier

.alc Bestandsextensie

Bestandstype1 Ableton Live Clip File

Ontwikkelaar Ableton
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is ALC file?

Audioclipbestand gemaakt door Ableton Live, een applicatie voor audioproductie; slaat een audiosegment op dat is geïmporteerd en bewerkt in de software; vaak gemaakt bij het bijsnijden of bijsnijden van audio; gebruikt voor het opslaan van aangepaste audiosegmenten.

Meer informatie

Ableton Live maakt geen ALC-bestanden voor elk geïmporteerd audiobestand. Als u bijvoorbeeld een .WAV -bestand importeert, blijft het WAV-bestand in de oorspronkelijke vorm. Als u het WAV-bestand echter bewerkt en in uw bibliotheek opslaat, maakt de software een nieuw ALC-bestand. OPMERKING OPMERKING: Ableton Live maakt .ASD audiometagegevensbestanden bij het maken van ALC-clips. Dit helpt het gebruik van de audioclip te versnellen.

Programma's die ALC bestanden openen
Macintosh
Ableton Live

Bestandstype2 Dynamics AX Label Description File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.ALC optienummer2

beschrijft een labelgegevensbestand ( .ALD ) dat wordt gebruikt door Microsoft Dynamics AX, een programma voor bedrijfsbeheer voor middelgrote en grote organisaties; bevat beschrijvende informatie over het bijbehorende label.

Meer informatie

ALC-bestanden worden ook Application Label Cache en Applications Label Comments-bestanden genoemd.

Microsoft heeft Dynamics AX ontwikkeld na aanschaf van Axtapa Systems.

Programma's die ALC bestanden openen
Windows
Microsoft Dynamics AX

Over ALC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .alc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Dynamics AX Label Description File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.