Hoofd : Bestandsextensies : .ans Het dossier

.ans Bestandsextensie

Bestandstype1 ANSI Text File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Tekstbestanden
Formaat Text

Wat is ANS file?

Tekstdocumentafbeelding op basis van de ANSI-tekststandaard; kan ook worden gebruikt om tekstafbeeldingen op te slaan, waarbij tekens worden gebruikt om afbeeldingen in een tekstdocument weer te geven.

Programma's die ANS bestanden openen
Windows
Microsoft Notepad
Linux
Vim
Macintosh
Bare Bones TextWrangler

Bestandstype2 HotDocs Binary Answer File

Ontwikkelaar HotDocs
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.ANS optienummer2

Bestand gemaakt door HotDocs, een applicatie voor documentvoorbereiding; slaat "antwoorden" op die kunnen worden gebruikt voor het invullen van velden in een HotDocs formulierdocument ( .HFD of .HPD bestand); opgeslagen met binaire opmaak, terwijl de nieuwere .ANX -indeling XML-opmaak gebruikt.

Meer informatie

OPMERKING: ANS-bestanden werden voornamelijk gebruikt door oudere versies van HotDocs. Recente versies bieden echter nog steeds ondersteuning voor het opslaan en laden van ANS-bestanden als aanvulling op ANX-bestanden.

Programma's die ANS bestanden openen
Windows
HotDocs

Over ANS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ans verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype HotDocs Binary Answer File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.