Hoofd : Bestandsextensies : .app Het dossier

.app Bestandsextensie

Bestandstype1 Mac OS X Application

Ontwikkelaar Apple
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat N/A

Wat is APP file?

Een app-bestand is een toepassingsbundel die wordt uitgevoerd onder Mac OS X. APP-bestanden zijn uitvoerbare bestanden die lijken op .EXE -bestanden in Windows en worden uitgevoerd wanneer er op tweemaal wordt geklikt.

Meer informatie

Omdat APP-bestanden Mac OS-pakketten zijn, kunt u met de rechtermuisknop (of de Control-klik) op een applicatie klikken en "Show Package Contents" selecteren om de bestanden in het pakket te bekijken. Deze omvatten bronnen die worden gebruikt door de toepassing, uitvoerbare bestanden, eigenschappenlijst ( .PLIST ) bestanden, frameworks, plug-ins, pictogrammen en andere bestanden.

In Windows- en Linux-systemen is het mogelijk om de inhoud te bekijken van een Mac OS X-applicatie alsof het een map was. Een decompressieprogramma zoals WinRAR kan mogelijk ook bestanden uit een Mac OS X-toepassing op andere besturingssystemen extraheren. OPMERKING: Bestanden in een toepassingspakket mogen niet worden bewerkt of verplaatst, omdat wijzigingen het programma kunnen voorkomen. van correct werken.

Programma's die APP bestanden openen
Macintosh
Apple OS X

Bestandstype2 FoxPro Generated Application

Ontwikkelaar N/A
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat N/A

.APP optienummer2

Applicatie gebruikt door FoxPro om procedures te automatiseren (dat wil zeggen nieuwe labelgrootten te creëren, datawaarden te transformeren, code te analyseren, enz.); kan worden opgenomen met FoxPro of op maat gemaakt door de gebruiker van een projectbestand ( .PJX ) met behulp van de opdracht BUILD APP

Programma's die APP bestanden openen

Bestandstype3 Symbian OS Application

Ontwikkelaar Nokia
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Binary

.APP optienummer3

Softwareprogramma geschreven voor het Symbian OS, een besturingssysteem voor mobiele telefoons en smartphones; bestaat uit een Symbian-applicatie samen met een .RSC bronbestand; kan worden gecompileerd met behulp van een Symbian OS software development kit (SDK).

Meer informatie

Het Symbian-besturingssysteem wordt gebruikt door telefoons van Nokia, Sony Ericsson, Samsung en FOMA.

Programma's die APP bestanden openen
Windows
Nokia Carbide.c++
Nokia Symbian rcomp
Nokia WRT plug-ins
Runs on supported cell phones

Bestandstype4 macOS Application

Ontwikkelaar Apple
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat N/A

.APP optienummer4

Een APP-bestand is een applicatiebundel die draait onder macOS, een besturingssysteem (OS) ontwikkeld door Apple en ontworpen om te draaien op Macintosh-computers. Het slaat meerdere mappen op, zoals Inhoud, Bronnen en Kaders, die verschillende bestanden bevatten waaruit de toepassing bestaat. APP-bestanden zijn uitvoerbare bestanden die lijken op .EXE -bestanden in Windows en die worden uitgevoerd als er dubbel op wordt geklikt.

Meer informatie

Omdat APP-bestanden macOS-pakketten zijn, kunt u met de rechtermuisknop (of de Control-klik) op een applicatie klikken en "Show Package Contents" selecteren om de bestanden in het pakket te bekijken. Deze omvatten bronnen die worden gebruikt door de toepassing, uitvoerbare bestanden, eigenschappenlijst ( .PLIST ) bestanden, frameworks, plug-ins, pictogrammen en andere bestanden.

In Windows- en Linux-systemen is het mogelijk om de inhoud te bekijken van een macOS-applicatie alsof het een map was. Een decompressieprogramma zoals WinRAR kan mogelijk ook bestanden uit een macOS-toepassing op andere besturingssystemen extraheren.

OPMERKING: Bestanden in een toepassingspakket mogen niet worden bewerkt of verplaatst, omdat wijzigingen kunnen voorkomen dat het programma wordt uitgevoerd de juiste manier.

Programma's die APP bestanden openen
Macintosh
Apple OS X

Over APP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .app verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype macOS Application beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.