Software : Bethesda Softworks : Bethesda Softworks Fallout 2

Bethesda Softworks Fallout 2

Versie
N/A
Platform
Licentie Commercial
Categorie Gaming

Software Review

Hoofdfuncties

  • Biedt een grote gamewereld voor gratis roaming
  • Beschikt over de mogelijkheid om te kiezen hoe interactie met andere bewoners plaatsvindt, wat van invloed is op de verhaallijn
  • biedt een complexere verhaallijn

Bethesda Softworks Fallout 2 is een role-playing game (RPG) game-set in een post-apocalyptische, retro-futuristische aarde. Het lijkt op de eerste Fallout-game, maar vindt plaats in 2241, 80 jaar na de gebeurtenissen van de oorspronkelijke Fallout. De game is oorspronkelijk ontwikkeld door Interplay en Black Isle Studios, maar Bethesda Softworks heeft de rechten verkregen.

Het doel van het spel is om de Garden of Eden Creation Kit te vinden, een omgevingsrestauratiemachine die de Heldenstam. Terwijl je het spel speelt, kun je vrij rondlopen in een open wereld en vriendelijke en vijandige inwoners tegenkomen tijdens je reis. Hoe je ervoor kiest om met de bewoners om te gaan, dicteert het toekomstige verhaal en welke gameplay-mogelijkheden beschikbaar zijn.

Met Fallout 2 kun je verschillende gameplay-voorkeuren kiezen, zoals de moeilijkheidsgraad van het spel, gevechtsmoeilijkheden, geweldsniveau, lengte van gevechtsberichten, en vecht snelheid. Je kunt het personage kiezen dat je wilt spelen en zijn of haar vaardigheden en eigenschappen.

Bethesda Softworks Fallout 2 is een bevredigend vervolg op het origineel. Het beschikt over veel van dezelfde kwaliteiten van de eerste terwijl het zich uitbreidt op de grootte van de wereld en de verhaallijn. Als je het leuk vond om de eerste Fallout te spelen, zul je een vergelijkbare ervaring vinden bij het spelen van het vervolg.

Bijgewerkt: 23 oktober 2014

▶ Primaire bestandsextensie

.bio – Fallout 2 Character Biography File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Bethesda Softworks Fallout 2 N/A

Ondersteunde bestandstypes
.MAP Fallout Map File
.SAV Fallout 2 Map Archive
.MSG Fallout Message File
.SVE Fallout 2 Video Subtitle File
Extra gerelateerde bestandsindelingen