Hoofd : Bestandsextensies : .cuix Het dossier

.cuix Bestandsextensie

Bestandstype AutoCAD Custom User Interface File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

.CUIX optienummer

Aangepast werkruimtebestand gemaakt door het onderdeel Custom User Interface (CUI) Editor van AutoCAD; slaat venster- en paletinstellingen op, evenals werkbalk en menu-configuraties; kan ook aangepaste afbeeldingen bevatten; gebruikt voor het laden van volledige of gedeeltelijke aangepaste werkruimtelay-outs tijdens een tekeningensessie.

Meer informatie

Het standaard CUIX-bestand is acad.cuix, dat de standaardlay-out bevat die wordt geladen wanneer AutoCAD voor de eerste keer wordt geopend. CUIX-bestanden worden opgeslagen als een pakket van meerdere XML- en afbeeldingsbestanden.

OPMERKING: CUIX-bestanden hebben .CUI bestanden in AutoCAD 2010 vervangen. Het formaat "CUIx" vervangt ook alle oudere werkruimte-aanpassingsbestanden, inclusief .MNU en .MNS bestanden.

Programma's die CUIX bestanden openen
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Over CUIX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cuix verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype AutoCAD Custom User Interface File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.