Hoofd : Bestandsextensies : .mnu Het dossier

.mnu Bestandsextensie

Bestandstype1 AutoCAD Interface Layout File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

Wat is MNU file?

definitiebestand voor de definitie van de interface gebruikt door de AutoCAD 2D- en 3D CAD-software en de 3ds Max 3D-modelleringssoftware; bevat ASCII-tekstdefinities die de weergave-eigenschappen van elementen van de gebruikersinterface specificeren; gebruikt voor het aanpassen van de lay-out van de gebruikerswerkruimte.

Meer informatie

MNU-bestanden werden gebruikt door oudere AutoCAD-versies vóór AutoCAD 2006. De standaard interface-opmaak werd opgeslagen in een bestand met de naam acad.mnu, dat kan worden aangevuld met aanvullende aangepaste lay-outs.

AutoCAD-software, MNU-bestanden lijken op .MNS bestanden, die hetzelfde formaat gebruiken, maar bevatten geen opmerkingen of speciale opmaak.

OPMERKING: MNU-bestanden werden vervangen door .CUI bestanden in AutoCAD 2006 CUI-bestanden werden vervolgens vervangen door de nieuwe .CUIX -bestanden in AutoCAD 2010. CUIX-bestanden kunnen worden gegenereerd vanuit MNU-bestanden in AutoCAD 2010 met behulp van het tabblad Transfer van de CUI-opdracht.

Programma's die MNU bestanden openen
Windows
Autodesk AutoCAD
Autodesk 3ds Max
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Bestandstype2 Adobe Photoshop Menu Customization File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

.MNU optienummer2

Bestand gebruikt door Adobe Photoshop, een beeldbewerkingsprogramma; bevat menuconfiguratie-informatie, zoals welke menu-items worden weergegeven; kan ook worden gebruikt voor het specificeren van gemarkeerde menu-items.

Meer informatie

De Photoshop CS5-installatie bevat een bestand met de naam "New in CS 5.mnu", dat alle nieuwe menu-opties belicht die beschikbaar zijn met de CS5-versie. U kunt op dit bestand dubbelklikken om de menureconfiguratie in te stellen of om toegang te krijgen door Venster → Werkruimte ... → Nieuw in CS 5 te selecteren.

Programma's die MNU bestanden openen
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Bestandstype3 TomTom Menu File

Ontwikkelaar TomTom International
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

.MNU optienummer3

Menu-bestand gebruikt door TomTom GPS-navigatiesystemen; bevat definities voor de menu-items die worden weergegeven op de interface van het apparaat; kan worden bewerkt met een teksteditor om de volgorde van de menu-opties aan te passen.

Meer informatie

Om het TomTom-menu aan te passen, kunnen gebruikers een TomTom.mnu-tekstbestand maken dat de menu-items en weergavevolgorde opgeeft en in een SdkRegistry-map op het apparaat plaatsen.

Menugegevens zijn onderverdeeld in verschillende secties, waaronder headers zoals MENUBLOCK | BLOCK_MAIN | BTM_GPS_POSITION | gevolgd door uitspraken zoals MENIGAGE | TASK_PAGE1 | Hoofdmenu 1 van 3 |, en MENUITEM | TASK_NAVIGATE_TO |.

TomTom-bestanden kunnen worden geüpload door uw apparaat via USB op een Windows- of Mac-computer aan te sluiten.

Programma's die MNU bestanden openen
Macintosh
Apple TextEdit

Over MNU bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mnu verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype TomTom Menu File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.