Hoofd : Bestandsextensies : .ds Het dossier

.ds Bestandsextensie

Bestandstype1 DAZ Studio 1/2 Script

Ontwikkelaar DAZ Productions
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Text

Wat is DS file?

Gewoon tekstscript gebruikt door DAZ Studio, een 3D-modelleringsapplicatie; bevat instructies die de programmafunctionaliteit automatiseren; kan zich gedragen als een macro voor het uitvoeren van veelvoorkomende taken of kan aangepaste code bevatten die de functionaliteit van de software uitbreidt; vaak gebruikt voor het toepassen van lettertyperingen of modelvoorinstellingen en voor het werken met import- en exportbestandsformaten.

Meer informatie

OPMERKING: DS-bestanden worden gebruikt door DAZ Studio 1 en 2, maar zijn nog steeds compatibel met DAZ Studio 3. De native scriptextensie voor DAZ Studio 3 en hoger is .DSA .

Programma's die DS bestanden openen
Windows
DAZ 3D DAZ Studio
Macintosh
DAZ 3D DAZ Studio

Bestandstype2 LMMS DrumSynth File

Ontwikkelaar LMMS
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.DS optienummer2

Audiomonster gebruikt door LMMS (Linux MultiMedia Studio), een gratis muziekcreatieprogramma; kan worden geladen in de LMMS DrumSynth, die sequenties van drumsamples afspeelt.

Meer informatie

DS-bestanden worden opgeslagen in een verliesloos maar compact formaat en worden specifiek gebruikt door de DrumSynth-functie. LMMS kan ook verschillende andere typen voorbeeldindelingen in audiotracks laden, inclusief .WAV , .AIF , .OGG en .MP3 bestanden.

Programma's die DS bestanden openen
Linux
LMMS

Bestandstype3 TWAIN Data Source

Ontwikkelaar N/A
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat N/A

.DS optienummer3

Biedt een communicatie-interface tussen een computer en een scanner met behulp van TWAIN-compatibele scansoftware

Programma's die DS bestanden openen
Windows
Adobe Photoshop
Runs itself within scanning software such as Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop
Runs itself within scanning software such as Adobe Photoshop

Bestandstype4 Furcadia DragonSpeak File

Ontwikkelaar Furcadia
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

.DS optienummer4

Spelscript gebruikt door Furcadia, een 2D online multiplayer-spel in een fantasiewereld van dromen; opgeslagen als onderdeel van een droom (een spel .MAP bestand) en bevat scripted gebeurtenissen die optreden tijdens de droom; kan worden bewerkt met de DragonSpeak Editor (DSEditor.exe) die is meegeleverd met Furcadia.

Meer informatie

DS-bestanden gebruiken een indeling in platte tekst en kunnen met elke teksteditor worden bekeken.

Programma's die DS bestanden openen
Windows
Furcadia

Over DS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ds verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Furcadia DragonSpeak File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op Anonim264:
Hallo! Ik ben al jaren een Mac-gebruiker, maar ik heb mezelf nooit afgevraagd waarvoor de .ds_store-bestanden werden gebruikt (of zelfs als ze bestonden). Dankzij jou en je geweldige inzending, nu weet ik het! Uit wat ik dan verzamel, worden deze bestanden alleen gebruikt om informatie op te slaan over het uiterlijk van mappen? Hoe werkt het? Ik zag dat ze mogelijk zichtbaar worden als ze worden gekopieerd... Lees verder