Hoofd : Bestandsextensies : .ear Het dossier

.ear Bestandsextensie

Bestandstype1 Java Enterprise Archive File

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Zip

Wat is EAR file?

Een EAR-bestand is een applicatiearchief dat wordt gebruikt door Java EE (Enterprise Edition), een platform dat wordt gebruikt voor het programmeren van server-side software zoals webapplicaties. Het bevat .JAR en .WAR bestanden, die samen een Java EE applicatiepakket bevatten. EAR-bestanden worden gebruikt voor het uitvoeren van de toepassing op een Java EE-compatibele server, zoals GlassFish Server of Geronimo.

Meer informatie

EAR-bestanden lijken op .JAR -bestanden, maar zijn verpakt voor Java EE in plaats van Java SE (standaardeditie). Zowel JAR- als EAR-bestanden gebruiken .ZIP -compressie, wat betekent dat u Zip-decompressieprogramma's, zoals 7-Zip, kunt gebruiken om de inhoud van de bestanden uit te pakken.

OPMERKING: Java EE-toepassingen worden ontwikkeld met behulp van de Java EE SDK, die kan worden gedownload van de website van Oracle. Java EE voegt extra functies toe aan Java SE voor serverprogrammering.

Programma's die EAR bestanden openen
Windows
Zipeg
Oracle Java Virtual Machine
Linux
Oracle Java Virtual Machine
Oracle GlassFish Server
Apache Geronimo
IBM WebSphere Application Server
Macintosh
Zipeg
Oracle Java Virtual Machine

Bestandstype2 Eyemail Audio Recording

Ontwikkelaar Eyemail Technology
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.EAR optienummer2

Audio-indeling gebruikt door Eyemail Technology Inc. (ETI) Camcorder 2, een video-opnameprogramma voor mobiele telefoons van Nokia; gerelateerd aan het .EYE videoformaat.

Programma's die EAR bestanden openen
Windows
ETI Monet TV

Over EAR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ear verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Eyemail Audio Recording beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.