Hoofd : Bestandsextensies : .m2p Het dossier

.m2p Bestandsextensie

Bestandstype1 MPEG-2 Program Stream File

Ontwikkelaar Moving Picture Experts Group
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is M2P file?

Videocontainerformaat dat MPEG-2-audio- en videocompressie ondersteunt; vergelijkbaar met een MPEG-1-bestand, maar ondersteunt ook geïnterlinieerde video en meer audiokanalen; vaak gebruikt voor het streamen van digitale video.

Meer informatie

OPMERKING: M2P-bestanden worden over het algemeen gebruikt voor streaming media. Standaard MPEG-2-videobestanden hebben meestal een .MPG -extensie, terwijl standaard MPEG-2-audiobestanden meestal een .MP2 -extensie hebben.

Programma's die M2P bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Media Player
CyberLink PowerDVD
Media Player Classic
Elecard MPEG Player
Squared 5 MPEG Streamclip
Macintosh
Squared 5 MPEG Streamclip
iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player

Bestandstype2 Maxthon 2 Browser Plugin File

Ontwikkelaar Maxthon
Categorie Plugin bestanden
Formaat Zip

.M2P optienummer2

Plug-in installatiepakket voor de Maxthon-webbrowser; bevat een gecomprimeerde add-on voor Maxthon die extra functies en mogelijkheden biedt binnen het programma.

Meer informatie

M2P-bestanden zijn in wezen .ZIP bestanden die zijn hernoemd met de extensie ".m2p". Ze kunnen worden geïnstalleerd door op het bestand te dubbelklikken of door het bestand naar een geopend Maxthon-browservenster te slepen.

Programma's die M2P bestanden openen
Windows
Roxio Creator
Adobe Flash
Maxthon
Macintosh
Roxio Toast
Adobe Flash

Over M2P bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .m2p verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Maxthon 2 Browser Plugin File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.