Hoofd : Bestandsextensies : .eftx Het dossier

.eftx Bestandsextensie

Bestandstype Office 2007 Theme Effect File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Zip

.EFTX optienummer

Thema-effect dat kan worden toegepast op presentaties en documenten in Microsoft Office 2007 of later; bevat effecten die kunnen worden toegepast op diagrammen, SmartArt-afbeeldingen, tabellen, afbeeldingen, vormen, WordArt en tekst; bevat effecten voor lijnen, vullingen en speciale effecten, zoals 3D- en schaduweffecten.

Meer informatie

EFTX-bestanden bevatten een subset van de gegevens die zijn opgeslagen in .THMX bestanden. Als u een EFTX-bestand wilt maken van een THMX-bestand, verwijdert u de mappen slideMasters, slideLayouts en _rels van de hoofdmap op het hoogste niveau in een THMX zip-pakket en geeft u het bestand de naam ".eftx".

EFTX-bestanden worden vaak gebruikt in meerdere Microsoft Office-documenten en -presentaties om hetzelfde uiterlijk te behouden. Ze zijn niet beschikbaar in Office 2008 voor Mac.

Programma's die EFTX bestanden openen
Windows
Microsoft Office
Microsoft PowerPoint 2016
Microsoft Excel
Microsoft Word
Microsoft PowerPoint
Macintosh
Microsoft Word for Mac
Microsoft Office
Microsoft Excel for Mac
Microsoft PowerPoint for Mac

Over EFTX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .eftx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Office 2007 Theme Effect File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.