Hoofd : Bestandsextensies : .fti Het dossier

.fti Bestandsextensie

Bestandstype FamiTracker Instrument File

Ontwikkelaar jsr
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.FTI optienummer

Instrumentbestand gebruikt door FamiTracker, een muziekcreatieprogramma ontworpen voor het maken van muziek voor het originele Nintendo Entertainment System (NES); bevat instrumenteigenschappen, zoals volume-, pitch- en arpeggio-instellingen. Waarnaar wordt verwezen bij het afspelen van de overeenkomstige sample (zoals een .DMC -bestand) binnen een FamiTracker-nummer.

Meer informatie

Omdat de meeste FTI-bestanden alleen instrumenteigenschappen bevatten, zijn ze meestal slechts enkele kilobytes groot. De voorbeeldbestanden die de werkelijke audiogegevens bevatten, zijn veel groter. FTI-bestanden worden meestal opgeslagen naast FamiTracker-nummers ( .FTM ).

Programma's die FTI bestanden openen
Windows
FamiTracker

Over FTI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fti verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype FamiTracker Instrument File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.