Hoofd : Bestandsextensies : .gps Het dossier

.gps Bestandsextensie

Bestandstype1 GenePix Settings File

Ontwikkelaar Molecular Devices
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

Wat is GPS file?

Bestand gemaakt door GenePix Pro, een microarray-beeldanalyseprogramma; bevat instellingen voor acquisitie (de gebruikte laser, voltages en scangebied), analyse (locatie en identificatie van functies op de afbeelding) en weergave (helderheid, contrast en kleurtoewijzingen) van een afbeelding.

Programma's die GPS bestanden openen
Windows
Molecular Devices GenePix Pro

Bestandstype2 Survey Pro Coordinate File

Ontwikkelaar Tripod Data Systems
Categorie GIS-bestanden
Formaat N/A

.GPS optienummer2

Bestand gebruikt door Survey Pro, een programma dat wordt gebruikt met GPS-datacollectoren van Tripod Data Systems; coördinatieverbeteringspunten voor lengte- en breedtegraden bevat die zijn verzameld tijdens geografische metingen; gebruikt om GPS-coördinaten met bekende locaties te kalibreren.

Meer informatie

GPS-bestanden kunnen in Survey Pro worden geïmporteerd door de optie Job → Coördinaten importeren te selecteren.

Programma's die GPS bestanden openen
Windows
Tripod Data Systems Survey Pro

Bestandstype3 GOM Player Skin File

Ontwikkelaar Gretech
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Zip

.GPS optienummer3

Huidbestand gebruikt door GOM Player, een video-afspeelprogramma voor Windows; bevat een archief van grafische bestanden en XML-specificatiebestanden voor de skin; stelt gebruikers in staat het uiterlijk van de speler te veranderen; kan worden geïnstalleerd door op het bestand te dubbelklikken.

Meer informatie

GPS-bestanden zijn .ZIP bestanden die .BMP afbeeldingsbestanden bevatten en meestal twee .XML bestanden genaamd LIST.XML en SKIN.XML. Deze twee XML-bestanden bieden de informatie over hoe elke bitmapafbeelding in het archief wordt weergegeven voor de skin. De afbeeldingen kunnen worden gebruikt voor programmaframes, knoppen, schuifregelaars, logo's en andere delen van de interface.

Omdat de skins van GOM Player worden opgeslagen in een Zip-indeling, kunt u hun extensie wijzigen in ".zip" en open ze met elk Zip-decompressieprogramma, zoals Corel WinZip of ESTsoft ALZip.

Programma's die GPS bestanden openen
Windows
Gretech GOM Player
ESTsoft ALZip

Over GPS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .gps verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype GOM Player Skin File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.