Hoofd : Bestandsextensies : .ics Het dossier

.ics Bestandsextensie

Bestandstype1 Calendar File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat Text

Wat is ICS file?

Een ICS-bestand is een kalenderbestand dat is opgeslagen in een universeel kalenderformaat dat wordt gebruikt door verschillende e-mail- en kalenderprogramma's, waaronder Microsoft Outlook, Google Calendar en Apple Calendar. Het stelt gebruikers in staat om agendagegevens op het web en via e-mail te publiceren en te delen. ICS-bestanden worden vaak gebruikt voor het verzenden van vergaderverzoeken aan andere gebruikers, die de gebeurtenissen in hun eigen agenda's kunnen importeren.

Meer informatie

Kalenderbestanden worden opgeslagen in een indeling zonder opmaak. Ze bevatten informatie zoals de titel, samenvatting, begintijd en eindtijd voor de kalendergebeurtenis. Het Calendar-formaat ondersteunt ook event-updates en annuleringen.

U kunt uw ICS-bestand snel converteren naar andere populaire bestandsindelingen, zoals .CSV , .PDF , .XLSX en .HTML , met het ICS File Converter webprogramma.

OPMERKING: Apple Calendar was voorheen bekend als Apple iCal maar werd in 2012 gewijzigd met de release van OS X Mountain Lion.

Programma's die ICS bestanden openen
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Works
Linux
Mozilla Lightning
Horde Kronolith
Claws Mail
Macintosh
Microsoft Outlook
Apple Calendar
WEB
Google Calendar
ICS File Converter

Bestandstype2 IC Recorder Sound File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.ICS optienummer2

Audiobestand gemaakt door een Sony IC-recorder (bijvoorbeeld de Sony ICD-R100), een handheld-apparaat dat wordt gebruikt voor het opnemen van persoonlijke berichten; wordt meestal gebruikt voor het opslaan van spraakaudio, wat handig is voor forensische en juridische omgevingen, maar ook voor algemene persoonlijke memo's.

Programma's die ICS bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Media Player
Sony Digital Voice Player

Bestandstype3 IronCAD 3D Drawing File

Ontwikkelaar IronCAD
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.ICS optienummer3

Driedimensionaal model of scène gemaakt met IronCAD, een 3D CAD-programma; kan een of meer 3D-objecten bevatten met kleuren, texturen, lichteffecten en animatiegegevens.

Meer informatie

OPMERKING: ICS-bestanden kunnen automatisch worden geopend in een kalenderprogramma zoals MS Outlook vanwege de iCalendar-bestandskoppeling. Om ICS-bestanden in IronCAD te openen, moet u mogelijk met de rechtermuisknop op het bestand klikken, "Openen met ..." selecteren en IronCAD als het programma kiezen.

Programma's die ICS bestanden openen
Windows
IronCAD

Over ICS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ics verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype IronCAD 3D Drawing File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.