Hoofd : Bestandsextensies : .igm Het dossier

.igm Bestandsextensie

Bestandstype Indigo Renderer Material File

Ontwikkelaar Glare Technologies
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat XML

.IGM optienummer

Bestand gebruikt door Indigo Renderer, een programma dat wordt gebruikt voor het genereren van fotorealistische 3D-afbeeldingen; bevat een materiaal dat grafische eigenschappen opslaat die het oppervlak van een 3D-object een realistisch uiterlijk geven, zoals dat van metaal, hout, plastic, baksteen of een ander materiaal; kan worden opgenomen als onderdeel van een Indigo Renderer-scène ( .IGS -bestand).

Meer informatie

Veel IGM-bestanden kunnen gratis van de Indigo Renderer-website worden gedownload.

OPMERKING: IGM-bestanden worden in een XML-indeling opgeslagen, maar kunnen worden gecomprimeerd in het .PIGM -formaat, dat is meer geschikt om te delen vanwege de kleinere bestandsgrootte.

Programma's die IGM bestanden openen
Windows
Glare Technologies Indigo Renderer
Glare Technologies Indigo RT
Linux
Glare Technologies Indigo Renderer
Glare Technologies Indigo RT
Macintosh
Glare Technologies Indigo Renderer
Glare Technologies Indigo RT

Over IGM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .igm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Indigo Renderer Material File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.