Software : Glare Technologies : Glare Technologies Indigo RT

Glare Technologies Indigo RT

Versie
3
Platforms
Licentie Commercial
Categorie Graphics

Software Review

Hoofdfuncties

  • Scènewijzigingen in real-time
  • Hybride GPU-versnellingssysteem
  • HDR-verlichting
  • Objectinstantie
  • Realistische camera en lichten

Glare Technologies Indigo RT is een geavanceerde 3D-visualisatietoepassing. De renderer is vergelijkbaar met Indigo Renderer maar biedt minder functies voor een gereduceerde prijs. Het is beschikbaar voor Windows, OS X en Linux.

Het programma maakt realtime bewerking van materiaalparameters en camera-instellingen mogelijk, waarbij u de wijzigingen direct kunt zien aan aanpassingen die u aanbrengt. De applicatie levert geen prestaties op voor het bieden van meer mogelijkheden, omdat Indigo RT een hybride GPU-versnellingssysteem gebruikt, waardoor het sneller wordt en het maximale uit het GPU-geheugen haalt door de volledige scènelijnset niet op te slaan op de GPU. Indigo RT biedt een verscheidenheid aan nuttige hulpmiddelen, zoals HDR-verlichting, instraling van objecten, realistische camera's en lichten en een volledig nauwkeurige bewegingsonscherpte.

Indigo RT is een solide rendering-systeem dat wordt gebruikt door kunstenaars die hun werk foto-realistisch weergegeven willen hebben. Het biedt niet zoveel functies als Indigo Renderer, maar het is ook beschikbaar voor een fractie van de prijs. Als je kunt overleven zonder een aantal extra functies, zoals extra camera's en materialen, die zijn meegeleverd met Indigo Renderer, ga dan met Glare Technologies Indigo RT.

Bijgewerkt: 16 april 2015

▶ Primaire bestandsextensie

.igs – Indigo Renderer Scene File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Glare Technologies Indigo RT 3

Ondersteunde bestandstypes
.PIGM Packaged Indigo Renderer Material File
.IGM Indigo Renderer Material File
.PIGS Packaged Indigo Renderer Scene File
Extra gerelateerde bestandsindelingen