Hoofd : Bestandsextensies : .jmce Het dossier

.jmce Bestandsextensie

Bestandstype JM-Crypt Encrypted File

Ontwikkelaar JM-Crypt Security
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.JMCE optienummer

Bestand versleuteld met het JM-Crypt-versleutelingsalgoritme; bevat een bestand beveiligd met een hybride coderingsalgoritme en wachtwoord; vergelijkbaar met het .JMCR versleutelde bestand.

Meer informatie

Het JMCE-bestand lijkt op het bestandsformaat .JMC maar is gemaakt met behulp van aanvullende JM-Crypt "Exchange" -codering. Deze methode maakt gebruik van gewone asymmetrische sleutelparen (één openbaar en één privé). Het gebruikt ook een automatisch gegenereerd wachtwoord en instant selfie of een willekeurige sleutel gegenereerd voor symmetrische codering en een elektronisch identiteitskaartcertificaat voor een handtekening. De willekeurige sleutel wordt aangemaakt door JM-Crypt Security's zelfgemaakte fast Fourier transform (FFT) sleutelgenerator.

Het JMCE-bestand wordt gebruikt om gevoelige zakelijke bestanden en vertrouwelijke persoonlijke bestanden te coderen. JM-Crypt gebruikt ook de .JMCX , .JMCK en .JMCP bestanden voor het coderen van bestanden. OPMERKING: Om het JMCE-bestand te decoderen, hebt u de JM-Crypt-software en het algoritme nodig die werden gebruikt om het bestand oorspronkelijk te versleutelen.

Programma's die JMCE bestanden openen
Windows
JM-Crypt
JM-Crypt-Business

Over JMCE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .jmce verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype JM-Crypt Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.