Hoofd : Bestandsextensies : .sam Het dossier

.sam Bestandsextensie

Bestandstype1 LMHOSTS Sample File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Tekstbestanden
Formaat Text

Wat is SAM file?

Voorbeeld van het LMHOSTS-instellingenbestand dat wordt gebruikt door Microsoft Windows; bevat toewijzingen van IP-adressen aan NetBIOS-namen van externe servers waarmee een computer kan communiceren via TCP / IP;

Meer informatie

Windows laadt automatisch de eerste 100 items van de LMHOSTS gemarkeerd met "#PRE" bij het opstarten. Dit aantal kan worden gewijzigd in het systeemregister, maar kan worden beperkt door computerprestaties.

Zowel het LMHOSTS-bestand als het voorbeeldbestand bevinden zich in% windir% in Windows 95, 98 en Millenium Edition. Ze bevinden zich in% windir% system32driversetc. op Windows NT 4.0 t / m 7 en Windows Server 2003, 2008 en 2008 R2.

OPMERKING: het LMHOSTS-bestand wordt niet gebruikt door Windows 8.

Programma's die SAM bestanden openen

Bestandstype2 MOD Edit Sample File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.SAM optienummer2

Audioformaatformaat gebruikt door het MOD Edit audiobewerkingsprogramma; bevat ondertekende 8-bits onbewerkte audiogegevens.

Programma's die SAM bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Adobe Audition
SAM RAW/VOC/WAV utility
Macintosh
CocoModX
Adobe Audition

Bestandstype3 Samurize Package

Ontwikkelaar Samurize
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Zip

.SAM optienummer3

Bestand gebruikt door Samurize, een programma dat wordt gebruikt voor het aanpassen van het Windows-bureaublad; vergelijkbaar met een Windows .GADGET -bestand en slaat afbeeldingen, configuratie-informatie en scripts op; gebruikt voor het distribueren van Samurize-pakketten.

Meer informatie

SAM-bestanden zijn .ZIP bestanden waarvan de extensie ".zip" is hernoemd naar ".sam." U kunt ze installeren door erop te dubbelklikken (ervan uitgaande dat Samurise is geïnstalleerd).

OPMERKING: Samurize ondersteunt alleen de besturingssystemen Windows 2000, XP en 2003.

Programma's die SAM bestanden openen
Windows
Samurize

Bestandstype4 Ami Pro Document

Ontwikkelaar Samna
Categorie Tekstbestanden
Formaat Binary

.SAM optienummer4

Word-verwerkingsdocument gemaakt door Samna Ami Pro, een vroege grafische tekstverwerker voor Windows; werd in 1988 overgenomen door Lotus en later geconverteerd naar Lotus Word Pro.

Programma's die SAM bestanden openen
Windows
Microsoft Office
Microsoft Word
Corel WordPerfect
IBM Lotus Word Pro
Samna Ami Pro
Macintosh
Microsoft Office

Over SAM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sam verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Ami Pro Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.