Hoofd : Bestandsextensies : .key Het dossier

.key Bestandsextensie

Bestandstype1 Software License Key File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is KEY file?

Een KEY-bestand is een generieke bestandsextensie die door verschillende programma's wordt gebruikt bij het registreren van legale kopieën van de software. Het kan worden opgeslagen in een gewone tekstindeling, maar bevat over het algemeen een of andere gecodeerde sleutelreeks die de aankoop verifieert en de software registreert.

Meer informatie

Omdat KEY-bestanden door verschillende softwareproducten worden gebruikt, kan geen enkel programma ze openen. In plaats daarvan moet u weten met welk programma een KEY-bestand overeenkomt om het te gebruiken om de software te registreren.

Programma's die KEY bestanden openen
Windows
Used by various programs

Bestandstype2 Security Key

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.KEY optienummer2

Een KEY-bestand is een bestand dat wordt gebruikt om registratie-informatie of een beveiligingscode voor een softwareprogramma te bevatten. Het wordt vaak gemaakt wanneer het programma is geregistreerd en meestal wordt opgeslagen in de programmamap van het programma of in de map Systeemvoorkeuren.

Programma's die KEY bestanden openen
Windows
Various programs that save registration information
Macintosh
Various programs that save registration information

Bestandstype3 LightWave License File

Ontwikkelaar NewTek
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.KEY optienummer3

Softwareregistratiebestand gebruikt door LightWave, een professionele 3D-renderingapplicatie; slaat de 16-cijferige licentiesleutel op en stelt gebruikers in staat om een legale kopie van de software te hebben.

Meer informatie

Voor LightWave 10 worden licenties opgeslagen in de volgende mappen:

Windows:

[gebruiker] \. NewTek \ LightWave \ 10.0 \ licenses \

Mac OS X:

[gebruiker] / Bibliotheek / Application Support / NewTek / LightWave / 10.0 / licenties /

Programma's die KEY bestanden openen
Windows
NewTek LightWave 3D
Macintosh
NewTek LightWave 3D

Bestandstype4 Keynote Presentation

Ontwikkelaar Apple
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Zip

.KEY optienummer4

Een KEY-bestand is een presentatie gemaakt door Apple Keynote, een macOS (OS X) en iOS-programma gebruikt om presentaties te maken. Het bevat dia's die tekst, afbeeldingen, vormen, grafieken, tabellen, overgangen, audio, video en notities kunnen bevatten. KEY-bestanden worden opgeslagen in het Mac OS X-pakketformaat en bevatten ook .XML -gegevens die door de presentatie worden gebruikt.

Meer informatie

KEY-bestand geopend in Apple Keynote 7

Keynote is een van Apple's drie productiviteitsapps die samen iWork vormen, samen met Pages en Numbers . Deze applicaties zijn Apple's versies van de meer populaire PowerPoint-, Word- en Excel-programma's, die door Microsoft zijn ontwikkeld en beschikbaar zijn in de Office-suite. De iWork-apps zijn ontwikkeld voor macOS en iOS, maar kunnen ook via een browser op een Mac of pc worden geopend via iCloud.

Keynote-presentaties kunnen worden gebruikt voor academische, zakelijke of persoonlijke doeleinden. U kunt ervoor kiezen om uw presentatie te starten vanuit een van de sjablonen die bij het programma zijn geleverd of helemaal opnieuw. Wanneer u klaar bent met het maken van uw presentatie, kunt u deze rechtstreeks vanaf uw apparaat of via Keynote Live delen.

U kunt ook een KEY-presentatie exporteren naar een andere indeling, zoals .PDF , .HTML , QuickTime .M4V video, of als .JPEG , .PNG of .TIFF image. Als u het in Keynote '09 of eerder moet openen, kunt u het ook in die indeling exporteren. Maar de handigste exportoptie is naar het PowerPoint-formaat, ofwel .PPTX of .PPT .

Programma's die KEY bestanden openen
Macintosh
Apple Preview
Apple Keynote

Bestandstype5 Keyboard Definition File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.KEY optienummer5

Hiermee definieert u sneltoetsen of toetsenbordindelingen voor verschillende talen; kaartsleutels toewijzen aan verschillende karakters voor verschillende talen; slaat aangepaste sneltoetscombinaties op voor sommige programma's; gebruikt door besturingssystemen voor toetsenbordindelingen.

Programma's die KEY bestanden openen
Windows
Software Entire Connection
Programs that support custom keyboard shortcuts
Macintosh
Programs that support custom keyboard shortcuts

Over KEY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .key verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Keyboard Definition File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.