Software : Apple : Apple Keynote

Apple Keynote

Versie
7
Platform
Licentie Commercial

Software Review

Hoofdfuncties

  • Open '08 en '06 Keynote-presentaties en het PPTX-formaat
  • Laat foto's en video's vallen en plaats hoogwaardige overgangen
  • Gegevens presenteren in staaf-, cirkel-, spreidings- en kolomdiagrammen
  • Deel met een wachtwoord beveiligde presentaties via iCloud-link

Apple Keynote is een OS X-app die wordt gebruikt om presentaties te maken. Het is een van de drie productiviteitsapps van Apple, samen met Pages en Numbers. Het programma is ook beschikbaar voor iOS en kan via iCloud worden geopend met een browser op een Mac of pc.

Keynote ondersteunt de presentaties Keynote '08 en '06 en biedt u de mogelijkheid Office Open XML% te importeren en te exporteren li_nk% -formaat. Met de app kun je foto's of video's laten vallen, reflecties en fotolijsten aan afbeeldingen toevoegen en hoogwaardige overgangen naar de dia's invoegen. Met Keynote kunt u gegevens op verschillende manieren presenteren, of dit nu in kolom-, spreidings-, staaf-, taart- en bellengrafieken is. U kunt ook animaties toevoegen aan de diagrammen.

Met de software kunt u uw presentatie rechtstreeks vanuit de app delen via Mail, Berichten, AirDrop, YouTube, Facebook, Foto's, Dropbox en Gmail. U kunt ook met een wachtwoord beveiligde presentaties delen via iCloud-link en een voorbeeld bekijken van gedeelde presentaties in iOS- en Android-browsers.

Keynote is een app die is ontworpen voor gebruikers die hun ideeën en gegevens willen presenteren aan een publiek. De app biedt een verscheidenheid aan creatieve gereedschappen en effecten en ondersteuning voor het PPTX-formaat. Keynote is een nuttige toepassing waarmee OS X-gebruikers die PowerPoint niet willen gebruiken voor Mac aantrekkelijke presentaties kunnen maken.

Bijgewerkt: 6 januari 2017

▶ Primaire bestandsextensie

.key – Keynote Presentation

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Apple Keynote 7

Ondersteunde bestandstypes
.KEY-TEF Keynote iCloud Presentation
.KTH Keynote Theme
.IWA iWork Archive File
.PPS PowerPoint Slide Show
.CWK ClarisWorks Document
.JPG JPEG Image
.PPTX PowerPoint Open XML Presentation
.PPT PowerPoint Presentation
.APXL Keynote Presentation Data File
Extra gerelateerde bestandsindelingen