Hoofd : Bestandsextensies : .m3 Het dossier

.m3 Bestandsextensie

Bestandstype Blizzard MDX3 Model File

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.M3 optienummer

3D-model gebruikt door StarCraft II: Wings of Liberty, een sci-fi real-time strategiespel; gemaakt in het MDX3-formaat van Blizzard, de opvolger van het bestandsformaat .MDX dat wordt gebruikt in Warcraft 3 en het .M2 -formaat dat wordt gebruikt in World of Warcraft; gebruikt voor het opslaan van modellen voor speleenheden en -structuren voor de Protoss-, Terran- en Zerg-races; ook gebruikt voor andere game-objecten.

Meer informatie

M3-bestanden worden meestal aangetroffen in .SC2ASSETS bestanden, die worden opgeslagen in het .MPQ -formaat van Blizzard.

Programma's die M3 bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max
Blizzard StarCraft 2
m3_Viewer
Macintosh
Blizzard StarCraft 2

Over M3 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .m3 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Blizzard MDX3 Model File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.