Hoofd : Bestandsextensies : .md5anim Het dossier

.md5anim Bestandsextensie

Bestandstype id Tech 4 Model Animation File

Ontwikkelaar id Software
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Text

.MD5ANIM optienummer

3D-animatiebestand gebruikt door id Tech 4, de game-engine die wordt gebruikt voor Doom 3 en Quake 4; bevat animatievolgordegegevens voor een 3D-net opgeslagen in een overeenkomstig .MD5MESH -bestand; opgeslagen in een indeling zonder opmaak; gebruikt voor het maken van bewegingen voor gamekarakters, wapens, wezens en andere game-objecten.

Meer informatie

MD5ANIM-bestanden kunnen worden geëxporteerd en geïmporteerd met behulp van verschillende 3D-modelleringsprogramma's met de juiste plug-ins, waaronder Maya, 3ds Max, Blender, Lightwave en Softimage.

Programma's die MD5ANIM bestanden openen
Windows
Blender
Autodesk 3ds Max
QuArK
NewTek LightWave 3D
md5import
Linux
Blender
Autodesk Softimage 2015
Macintosh
Blender
NewTek LightWave 3D

Over MD5ANIM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .md5anim verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype id Tech 4 Model Animation File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.