Hoofd : Bestandsextensies : .mmm Het dossier

.mmm Bestandsextensie

Bestandstype1 Music Maker Arrangement File

Ontwikkelaar MAGIX
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is MMM file?

Een MMM-bestand is een audioproject gemaakt door MAGIX Music Maker, een digitaal audioworkstation (DAW). Het bevat een multitrack-arrangement, met instrumentale loops, audioclips, overgangen en effecten.

Meer informatie

MMM-bestand geopend in MAGIX Music Maker 2019

Met MMM-bestanden kunt u een arrangement-project opslaan, sluiten en opnieuw openen voor verdere bewerking . Wanneer u klaar bent met het afstemmen van uw arrangement, kunt u uw arrangement naar verschillende audioformaten exporteren, inclusief .WAV , .MP3 , .OGG , .WMA en .MOV .

U kunt een MMM-bestand openen in Music Maker door Bestand → Laad project ... te selecteren of door op het mappictogram in het menu te klikken. U kunt een MMM-bestand opslaan in Music Maker door Bestand → Project opslaan ... te selecteren of door op het floppydiskpictogram in het menu te klikken.

Programma's die MMM bestanden openen
Windows
MAGIX Music Maker

Bestandstype2 Money Manager File

Ontwikkelaar Moneysoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.MMM optienummer2

Gegevensbestand geïntroduceerd met versie 7 van Money Manager, een applicatie voor persoonlijke en zakelijke financiën; slaat financiële gegevens op voor bankrekeningen, bestellingen en transacties; gebruikt voor het bijhouden van persoonlijke of bedrijfsfinanciën en kan worden gebruikt voor het genereren van rapporten in de software.

Meer informatie

OPMERKING: Money Manager versie 6 gebruikt .MM6 bestanden.

Programma's die MMM bestanden openen

Bestandstype3 MiraMon Maps File

Ontwikkelaar CREAF and UAB
Categorie GIS-bestanden
Formaat Text and Binary

.MMM optienummer3

Niet-gecomprimeerd kaartenbestand gemaakt met MiraMon, een programma voor geografische informatiesystemen (GIS) dat is ontwikkeld door het Centrum voor Ecologische Onderzoeks- en Bosbouwtoepassingen (CREAF) en de Universiteit van Barcelona (UAB); bevat grafische kaartgegevens in zowel vector- als rasterformaten; kan ook bijgevoegde documenten of mediabestanden bevatten.

Meer informatie

MiraMon Maps kan worden gecomprimeerd tot .MMZ bestanden om ze gemakkelijker te verspreiden. Om toegang te krijgen tot afzonderlijke lagen van het kaartbestand, moet deze in het niet-gecomprimeerde formaat worden bekeken.

Programma's die MMM bestanden openen

Bestandstype4 Multiple Master Metric Data File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.MMM optienummer4

Resourcebestand gemaakt voor Multiple Master Fonts, dit zijn Type 1 font-programma's met twee of meer "master" -lettertypen in een enkel font-bestand; bevat metrische gegevens waarnaar wordt verwezen door .PFM en .PFB bestanden in de Windows-omgeving; niet bedoeld om handmatig te worden geopend.

Meer informatie

De gegevens in MMM-bestanden bepalen de lettertype-assen, die de breedte, het gewicht en de optische grootte van het lettertype weergeven.

OPMERKING: moet worden gebruikt met PFM- en PFB-lettertypebestanden.

Programma's die MMM bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Font Viewer

Over MMM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mmm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Multiple Master Metric Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.