Hoofd : Bestandsextensies : .mmp Het dossier

.mmp Bestandsextensie

Bestandstype1 Symbian Project Specification File

Ontwikkelaar Nokia
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

Wat is MMP file?

Projectbestand gebruikt door Symbian OS-ontwikkeltools; bevat projecteigenschappen die zijn gebruikt om het project te bouwen, ongeacht het platform of de compiler die wordt gebruikt; gebruikt door de makmake of abld tools van de Symbian SDK om het bestand om te zetten in een makefile voor een specifiek platform.

Meer informatie

MMP-bestanden kunnen verwijzingen bevatten naar doelen, broncodebestanden die moeten worden gecompileerd, inclusief mappen en toepassingsbronnen.

OPMERKING: Nokia Symbian SDK is niet langer beschikbaar.

Programma's die MMP bestanden openen
Windows
Nokia Symbian SDK

Bestandstype2 Master Album Maker Project

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.MMP optienummer2

Master Album Maker-projectbestand met de albumstructuur, tekst, effecten en links naar alle afbeeldingen en audiobestanden waarnaar het album verwijst

Programma's die MMP bestanden openen
Windows
Intrepid Mouse Master Album Maker

Bestandstype3 MixMeister Playlist

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.MMP optienummer3

afspeellijst met nummers voor MixMeister DJ-mixsoftware; bevat verwijzingen naar de liedjes, maar niet de eigenlijke liedjes zelf

Programma's die MMP bestanden openen
Windows
MixMeister Technology MixMeister

Bestandstype4 MindManager Mind Map

Ontwikkelaar Mindjet
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.MMP optienummer4

Gegevensbestand gemaakt door MindManager, een applicatie die wordt gebruikt voor het visueel ontwikkelen en organiseren van ideeën; gemaakt door de Windows-versie van MindManager en kan niet worden geopend op Mac-versies van de software.

Programma's die MMP bestanden openen
Windows
Mindjet

Bestandstype5 LMMS Project File

Ontwikkelaar LMMS
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.MMP optienummer5

Project gemaakt door LMMS (Linux MultiMedia Studio), een muziekcreatieprogramma; bevat LMMS-projectgegevens zoals trackbewerkingen, tempo, toonhoogte, volume en opgenomen instrumenttypen; kan worden geëxporteerd als .WAV en .OGG audiobestanden.

Meer informatie

Als u het MMP-bestand wilt maken, klikt u op het pictogram Opslaan in de linkerbovenhoek van de toepassing of selecteert u Project → Opslaan of Opslaan als ..., geeft u uw project een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

Om het MMP-bestand te openen, dubbelklikt u eenvoudigweg op het bestand. U kunt het project ook binnen de applicatie openen, Project → Openen ... selecteren, naar uw bestand navigeren, het selecteren en op Openen klikken.

OPMERKING: LMMS heeft de MMP-bestandsextensie vervangen door de .MMPZ extensie.

Programma's die MMP bestanden openen
Linux
LMMS

Over MMP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mmp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype LMMS Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.