Hoofd : Bestandsextensies : .wve Het dossier

.wve Bestandsextensie

Bestandstype1 Wondershare Filmora Project File

Ontwikkelaar Wondershare
Categorie Instellingen bestanden
Formaat XML

Wat is WVE file?

Een WVE-bestand is een videoproject gemaakt door Wondershare Filmora, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van persoonlijke video's. Het ondersteunt audio- en videotracks, evenals tekst, effecten, overgangen en geluidseffecten. Met WVE-bestanden kunnen projecten op een later tijdstip worden opgeslagen en hervat.

Meer informatie

U kunt WVE-projecten exporteren naar verschillende video-indelingen, inclusief .WMV , .AVI , .MOV , .FLV en .MP4 . Je kunt de video automatisch opmaken voor YouTube of verschillende mobiele apparaten.

WVE-projecten slaan verwijzingen op naar video- en muziekbestanden, maar niet naar de bestanden zelf. Om een project over te zetten, moet u daarom ook de bestanden waarnaar wordt verwezen, kopiëren.

OPMERKING: Wondershare Filmora was voorheen bekend als Wondershare Video Editor.

Programma's die WVE bestanden openen
Windows
Wondershare Filmora
Macintosh
Wondershare Filmora

Bestandstype2 WaveEditor Project File

Ontwikkelaar CyberLink
Categorie Geluidsbestanden
Formaat XML

.WVE optienummer2

XML-projectbestand gemaakt door WaveEditor, een programma voor audiobewerking dat wordt meegeleverd met sommige CyberLink-multimediabewerkingsprogramma's; verwijst naar een audiobestand en bevat geluidseffecten en aanpassingen.

Meer informatie

WaveEditor-projecten worden vaak gebruikt voor het exporteren van gewijzigde audio voor gebruik in PowerDirector-videoprojecten ( .PDS bestanden). WVE-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar .WAV , .WMA , .MP3 en .M4A bestanden.

OPMERKING: WaveEditor is opgenomen in sommige oudere versies van PowerDirector, maar niet in versies 10 of 11.

Programma's die WVE bestanden openen
Windows
CyberLink PowerDirector
CyberLink Media Suite

Over WVE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .wve verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype WaveEditor Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.