Hoofd : Bestandsextensies : .mui_cccd5ae0 Het dossier

.mui_cccd5ae0 Bestandsextensie

Bestandstype Hid User Library

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Text and Binary

.MUI_CCCD5AE0 optienummer

Dynamische linkbibliotheek ( .DLL ) bestand gebruikt door Microsoft Windows Vista en nieuwere versies; meestal in de map C: \ Windows \ winsxs \ Backup; gebruikt door het systeem om te verwijzen naar back-upcomponenten die zijn opgeslagen in de map Backup.

Meer informatie

C: \ Windows \ winsxs wordt door het systeem gebruikt om componenten en .MANIFEST bestanden van verschillende Windows-updates op te slaan. De Backup-map bevat back-ups van .MANIFEST -bestanden voor het geval ze beschadigd raken. Het wordt alleen gebruikt door het systeem en wordt niet gebruikt door Windows Backup om verloren bestanden te herstellen.

OPMERKING: Bestanden in de WINSXS-directory zijn belangrijke systeembestanden die niet mogen worden gewijzigd of verwijderd.

Programma's die MUI_CCCD5AE0 bestanden openen

Over MUI_CCCD5AE0 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mui_cccd5ae0 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Hid User Library beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.