Hoofd : Bestandsextensies : .nexe Het dossier

.nexe Bestandsextensie

Bestandstype Chrome Native Client Executable

Ontwikkelaar Google
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Binary

.NEXE optienummer

Uitvoerbaar bestand gebruikt door de Google Chrome-webbrowser; bevat een uitvoerbaar bestand dat kan worden uitgevoerd door de Native Client (NaCl) -component van de browser, vergelijkbaar met hoe een .EXE -bestand wordt uitgevoerd door Windows; laat native gecompileerde code (geschreven in C of C ++) snel en zonder veel overhead in de browser draaien.

Meer informatie

NEXE-bestanden worden vaak gebruikt door gameontwikkelaars bij het porteren van hun code, zodat hun games kunnen worden uitgevoerd binnen een Chrome-extensie. Sommige games in de Chrome Web Store gebruiken native executables.

OPMERKING: het Native Client-project is een open source-inspanning die de Native Client Software Development Kit (SDK) biedt voor het maken van NEXE-bestanden.

Programma's die NEXE bestanden openen
Windows
Google Chrome
Linux
Google Chrome
Android
Google Chrome
Macintosh
Google Chrome
iOS
Google Chrome

Over NEXE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .nexe verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Chrome Native Client Executable beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.